HUB is een Nederlands schoenmerk dat internationaal flink aan de weg timmert. HUB schoenen, sneakers en laarzen zijn in bijvoorbeeld Engeland erg gewild.
HUB schoenen zijn urban schoenen. Met hun schoenen en laarzen mikt Hub Footwear op een jong en cool publiek. Moderne stadsbewoners die van mooie maar ook stoere mode houden.

Aanbiedingen HUB schoenen

HUB schoenen zijn ook in thuisland Nederland bij veel bekende winkels te koop. Kijk bij de aanbiedingen van HUB schoenen waar je deze mooie schoenen, sneakers en laarzen goedkoop kunt kopen.

De stijl van HUB schoenen

Zoals we al schreven HUB schoenen zijn urban schoenen. Moderne schoenen en laarzen van prima kwaliteit met veel uitstraling. Dat kunnen stoere booties zijn, of sportieve sneakers, maar ook verleidelijke pumps. HUB is geen èènkennig schoenenmerk.

Informatie HUB schoenen

Oprichters van HUB zijn Huub van Boeckel en Tim Rompa. Beide heren verdiende ooit als professioneel tennisspeler hun brood. HUB schoenen hebben op het eerste gezicht niets met tennisschoenen te maken, maar schijn bedriegt. De zolen van HUB schoenen en laarzen zijn gebaseerd op die van tennisschoenen. Daarop is een urban schoen gebouwd. Zo zijn HUB schoenen werelds en eigentijds, maar ook sportief en comfortabel.

Kijk bij de boven genoemde aanbevolen winkels voor HUB schoenen en HUB laarzen tegen de laagste prijs. Bij deze winkels vind je een mooi assortiment HUB schoenen voor dames en heren tegen aantrekkelijke prijzen, vaak met een hoge online korting.


Onderwerpen:
HUB laarzen, dames, heren. HUB schoenen goedkoop online kopen, HUB sneakers.