Hudson schoenen combineren sjiek Engels design met het beroemde Italiaanse handwerk. Het zijn heel bijzondere schoenen en laarzen. Klassiek maar ook modern, elegant maar toch sportief.
De schoenen worden geleverd onder de labels Hudson en H by Hudson. De H by Hudson schoenen zijn wat rebelser en moderner. De herenschoenen van dit label zijn veel modieuzer dan herenschoenen normaal gesproken zijn. Niet voor niets is de Britse dandy rock zanger Paul Weller het gezicht van het merk. Naast Hudson herenschoenen is er ook een beperkt assortiment Hudson schoenen voor dames.

Aanbiedingen van deze luxe schoenen

Kijk hier voor aanbiedingen van alle Hudson schoenen

Hudson schoenen

Hudson schoenen zagen in 1990 het daglicht toen het merk in Londen werd opgericht. De oprichters van het merk werkte al lange tijd samen met Italiaanse schoenfabrikanten die met ambachtelijke technieken handgemaakte schoenen produceerden. Het doel wat ze voor ogen hadden was het ontwerpen en maken van schoenen van hoge kwaliteit tegen een heel betaalbare prijs. Deze schoenen moesten bijzonder modieus zijn, ook de mannenschoenen.

Een blik op de collectie Hudson schoenen en laarzen leert dat de oprichters van het merk hier volledig in geslaagd zijn. We zien prachtige handgemaakte schoenen en laarzen van de beste materialen als leer en su├Ęde tegen prijzen waarvoor je bij andere merken geen schoenen van een vergelijkbare prijs krijgt. 

H by Hudson schoenen

Het tweede label, H by Hudson, zag in 2004 het levenslicht. Dit is het merk voor wie Hudson schoenen wat te klassiek vindt. H by Hudson schoenen waren in eerste instantie herenschoenen die veel modieuzer, opvallender en extraverter zijn dan gebruikelijk. In de loop der tijd kwamen er echter ook damesschoenen onder deze naam op de markt. ook deze H by Hudson damesschoenen zijn heel modieus en sprankelend. Met H by Hudson laarzen en schoenen kun je zo het podium op om een knallende rockshow af te leveren.

Let bij H by Hudson schoenen vooral op de opvallende details. Met unieke clips, opgenaaide delen en opmerkelijke inzetstukken weet Hudson zich van andere schoenmerken te onderscheiden. De combinatie van Brits design en Italiaans handwerk pakt geweldig uit!

Onderwerpen
Hudson schoenen, H by Hudson, heren, herenschoenen.

Productselectie: Amazon