Op zoek naar goede kinderschoenen? Schoenen voor kinderen die duurzaam, mooi, comfortabel, gezond, maar ook heel voordelig zijn? Kijk dan eens naar de kinderschoenen van de diverse huismerken van Zalando. Dit zijn goede en mooie schoenen tegen een bijzonder lage prijs. Goede kinderschoenen hoeven niet duur te zijn!

Fullstop

Fullstop is een huismerk van Zalando voor kinderschoenen. Er zijn Fullstop schoenen voor kleine kinderen en tieners. De maten lopen door tot wel maat 41. Fullstop schoenen zijn er voor meisjes en jongens in zo’n beetje alle soorten modellen. Van sandalen tot snowboots, en van sneakers tot ballerina’s. Bij Fullstop kun je goedkoop terecht voor alle soorten kinderschoenen.

Friboo

Nog meer goedkope maar goede kinderschoenen koop je onder het het Zalando label Friboo. Onder de naam Friboo verkoopt Zalando heel modieuze kinderschoenen voor meisjes en jongens. Coole sneakers, stoere laarsjes, hippe boots, trendy veterschoenen. Het aanbod is breed. En de kinderschoenen van het Zalando huismerk Friboo zien er niet alleen mooi en hip uit, ze zijn ook goed van kwaliteit. Kinderen kunnen lekker spelen en ravotten op deze schoenen zonder dat ze kapot gaan.

Stups

Kwalitatief hoogwaardige kinderschoenen met een trendy uiterlijk, maar wel tegen goedkope prijzen. Dat biedt Zalando met Stups kinderschoenen. De ontwerpers van Stups schoenen houden rekening met zowel de wensen van de ouders als met de wensen van de kinderen zelf. De kinderen willen mooie trendy schoenen waarmee ze indruk maken en die ook lekker zitten. De ouders willen duurzaamheid, kwaliteit en een gezonde ondersteuning van de kindervoeten. Bovendien willen ze een lage prijs. In Stups zijn al deze wensen gebundeld in prachtige kinderschoenen.

En zo heeft Zalando ook veel goede huismerk schoenen voor volwassenen. Kijk maar bij de eigen merk schoenen voor dames en heren van Zalando.