Ze worden ook pantoffels of (wat oneervol) sloffen genoemd, maar eigenlijk is huisschoenen een betere benaming. En huisschoenen zijn geweldig! Want wat is er nou fijner dan in de koude maanden thuiskomen, je schoenen uittrappen en in een paar lekker warme en comfortabele huisschoenen stappen.


Tip: Hier vind je de aanbiedingen van pantoffels en huisschoenen bij de beste winkels.

Hygiënisch en comfortabel

Bovendien hebben huisschoenen nog een groot voordeel. Je neemt het vuil van buiten niet mee je woonkamer in, en je hebt geen last van steentjes onder de zolen die je vloer beschadigen. Maar bovenal zijn huisschoenen cosy en comfortabel. Je kunt er lekker mee op de bank kruipen en ze zitten veel behaaglijker dan alleen sokken.

Van vele zachte materialen

En er zijn heel leuke pantoffels en andere huisschoenen te koop. Van leer, van stof, met en zonder schapenvacht. Kijk bij de beste merken voor pantoffels en huisschoenen voor de beste en meest comfortabele huisschoenen.

Schapenwol en schapenvacht komen we veel tegen bij huisschoenen. Dit zijn zachte warme materialen met goed natuurlijke eigenschappen. Wat goed is voor het schaap is immers ook goed voor ons! Maar ook andere materialen worden gebruikt. Zo worden de heel populaire Rhode huisschoenen bijvoorbeeld van leer gemaakt, evenals de huisschoenen van Fortuna. Haflinger maakt gebruik van kurk en latex en Living Kitzbuhel maakt stoffen huisschoenen van hoge kwaliteit. Informatie over al deze merken en huisschoenen vind je bij het overzicht van beste merken dat we hier boven noemen.

Verwen jezelf deze winter met een paar goede comfortabele huisschoenen. Dit zijn niet de duurste schoenen (integendeel) en je hebt er dagelijks plezier van.

Zie ook: Tips pantoffels

Foto: Giesswein huisschoenen

Onderwerpen:
Schoenen voor in huis worden vaak sloffen of pantoffels genoemd. Maar sommige schoenen zijn van een dusdanig hoge kwaliteit en dusdanig sterk dat de term huisschoenen beter op zijn plek is. Deze huisschoenen zijn  schoenen voor binnen, maar het is geen probleem om er ook even naar buiten op te lopen. Goede huisschoenen geven goede steun en zijn comfortabel en gezond voor je voeten.