Humberto is het herenmodemerk van de bekende radio- en televisiepresentator Humberto Tan. Onder dit label worden onder andere herenschoenen verkocht. Humberto schoenen zijn stijlvolle nette herenschoenen van hoge kwaliteit. Humberto schoenen worden gemaakt van Italiaans leer of suède.

De collectie Humberto schoenen bestaat uit stijlvolle schoenen die prachtig staan onder een mooi kostuum of andere nette kleding. De collectie bestaat vooral uit veterschoenen en instappers, maar voor bij de meer sportieve outfit zijn er ook prachtige Humberto sneakers.

Voordelig online Humberto Tan schoenen kopen

Al deze Humberto schoenen zijn online bij enkele bekende schoenenwinkels te koop. Kijk hieronder voor hun aanbod aan Humberto schoenen. Deze webshops verkopen de schoenen van Humberto Tan voordelig en met een ruime keuze.

Of het nu veterschoenen, sneakers, instappers of andersoortige Humberto schoenen zijn, deze herenschoenen zijn stijlvol en smaakvol.

Informatie Humberto Tan schoenen en mode

Nadat Humberto Tan in 1999 tot best geklede man van Nederland werd gekozen besloot hij zijn eigen modemerk te starten. In 2003 werd de eerste Humberto mode verkocht. Onder het label Humberto wordt een grote diversiteit aan herenmode gemaakt. Herenkleding als jasjes, overhemden, pullovers en colberts, maar ook schoenen en brilmonturen. Alle Humberto mode is stijlvol en elegant. De stijl doet Italiaans aan, en ook de materialen waarvan Humberto mode gemaakt is komt grotendeels uit Italië. Zoals het leer voor de Humberto schoenen.

Bij het produceren van de Humberto herenmode en Humberto schoenen werkt Tan samen met kwaliteitsmerken zoals Van Gils.

Over Humberto Tan

Humberto Tan is op 26 oktober 1965 geboren als Humberto Tan-A-Kiam. Hijj groeide op in Nederland waar hij afstudeerde als meester in de rechten. Zijn televisiedebuut maakte Humberto als deelnemer aan de Tafel van 7 in het televisieprogramma van Sonja Barend. Als presentator was het voor het eerst te zien in Forza TV (1991). Echt bekend werd hij als presentator van Studio Sport wat hij jarenlang presenteerde. Ook was Humberto enige tijd actief als nieuwslezer in het NOS Journaal en presenteerde hij nog wat andere radio- en tv-programma’s. Later was Humberto Tan vooral actief als host in de dagelijkse talkshow RTL Late Night en tegenwoordig presenteert hij diverse spelprogramma’s voor RTL.

Humberto Tan is vader van drie kinderen en is in zijn vrije tijd actief als ambassadeur voor het Wereld Natuur Fonds en het Nederlandse Rode Kruis. Ook is Humbero bestuurslid van het Fonds Slachtofferhulp.

Kijk bij de bovenstaande aanbiedingen van Humberto schoenen om de schoenen van Humberto Tan tegen de laagste prijs te kopen.