Zijn rubberen laarzen hip? Ja, dat is heel goed mogelijk! Hunter is een Schots merk schoenen dat bewijst dat rubberen laarzen en rubberen regenlaarzen heel mooi en hip kunnen zijn. Hunter rubberen laarzen zijn dan ook heel populair bij celebraties en andere modebewuste vrouwen.

Hunter laarzen zijn luxe en zitten bijzonder comfortabel. Bovendien zien ze er vaak mooi uit. Zo zijn er ook Hunter rubberen laarzen met een bontrand.

Waar koop je Hunter laarzen in Nederland en Belgiƫ?

Hunter laarzen worden in Nederland en Belgiƫ door diverse schoenenwinkels aangeboden. Kijk hieronder voor hun aanbiedingen van Hunter laarzen. Deze online winkels hebben een mooi assortiment Hunter laarzen tegen een heel lage prijs. Als je Hunter laarzen zoekt, dan zijn dit de beste verkooppunten.

Klasse, stijl en hoge kwaliteit

Een Hunter Original laars wordt gemaakt in een anatomische mal. Deze bevat 28 delen die met zuiver natuurrubber worden gevormd. Ook de zool bestaat uit meerdere lagen wat voor een beter comfort zorgt.

Alles aan Hunter laarzen straalt kwaliteit en klasse uit. Het zijn rubberen laarzen voor dames, heren en kinderen van hoge kwaliteit en een hoog draagcomfort.

Hunter dameslaarzen en meisjeslaarzen

In Nederland zijn vooral de Hunter dameslaarzen en meisjeslaarzen erg populair. Er is voor dames en meisjes dan ook veel keuze. Hunter maakt voor hen regenlaarzen en andere rubberen laarzen met bont, laarzen met slangenrelief, dameslaarzen met ruitdesign, rode regenlaarzen, zilveren rubberen laarzen, en nog veel meer. Kijk bij de bovenstaande aanbiedingen voor de mooiste Hunter laarzen.

Andere Hunter schoenen

Het succes van de Hunter laarzen heeft tot gevolg gehad dat dit Schotse schoenmerk ook andere soorten schoenen is gaan maken. Het aanbod aan Hunter schoenen is nog heel bescheiden, maar het merk experimenteert met andere rubberen schoenen zoals sandalen, rubberen enkellaarsjes en zelfs rubberen ballerina’s.

Geschiedenis van Hunter laarzen

Je zou het misschien niet verwachten van een hip merk dat geliefd is onder celebrities, maar Hunter laarzen hebben een lange geschiedenis. Al in 1856 werd in Schotland het eerste paar Hunter laarzen gemaakt. Ook in die tijd waren de rubberen laarzen duurzaam, comfortabel en elegant. Net zo als ruim 150 jaar later.

Aanvankelijk waren het jagers, de adel en rijke burgers die Hunter laarzen droegen. Maar nu zijn Hunter laarzen voor iedereen betaalbaar. Vooral als je deze bijzondere rubberen laarzen met korting kunt kopen.

Kijk bij de bovengenoemde aanbiedingen van Hunter laarzen voor de laagste prijzen.

Onderwerpen:
Hunter laarzen, Nederland, Hunter boots, regenlaarzen, heren, dames, verkooppunten.