Hush Puppies schoenen zijn Amerikaanse schoenen voor dames, heren, jongens en meisjes. Hush Puppies schoenen zijn er in vele modellen.

Hush puppies schoenen

Hush Puppies is een echt klassiek merk dat schoenen van goede kwaliteit maakt. De keuze uit Hush Puppies schoenen is groot.

Aanbiedingen van Hush Puppies schoenen

Bij de onderstaande online schoenenwinkels bieden ze het meest ruime assortiment Hush Puppies schoenen en laarzen tegen de laagste prijzen. Kijk vooral bij onderstaande winkels als je Hush Puppies schoenen zoekt.
 

De basset is nog beroemder dan de Hush Puppies zelf

Bij veel schoenmerken herken je het logo omdat deze op de schoenen staat. Maar de bekendheid van deze logo’s valt vaak in het niet bij die van Hush Puppies. Hun basset is misschien wel het bekendste schoenenlogo, zonder dat deze op de schoenen staat. Veel mensen kennen het merk Hush Puppies zonder dat ze er een schoen van kunnen beschrijven. De bassets uit tv-commercials hebben in het verleden van Hush Puppies een wereldberoemd schoenenmerk gemaakt.

Informatie Hush Puppies schoenen

Hush Puppies startte in 1958 in het Amerikaanse Rockford (Michigan) met het maken van eigentijdse schoenen voor mannen, vrouwen en kinderen. Dat waren destijds klassieke Amerikaanse geborstelde suede schoenen met een heel lichte crêpe zool. Tegenwoordig heb je Hush Puppies schoenen in alles soorten.

Het moederbedrijf van het label Hush Puppies heet Wolverine Worldwide. Hush Puppies schoenen worden in 120 landen overal ter wereld verkocht. Er verschijnen ook andere producten onder de naam Hush Puppies om de markt, zoals kleding, brillen en knuffels, maar deze worden onder licentie door andere fabrikanten gemaakt.

Het aanbod aan Hush Puppies schoenen is groot. Kijk bij de bovenstaande aanbiedingen voor Hush Puppies tegen de laagste prijs.

Zie ook: Goede schoenen merken