I Love Shoes, het is een beetje en vreemde naam voor een schoenmerk, maar zo heten deze schoenen echt. En laten we eerlijk zijn, het zijn inderdaad ook schoenen om van te houden. I Love Shoes schoenen zijn heel betaalbare Franse schoenen. Meest damesschoenen en meisjesschoenen, maar ook herenschoenen.


Hoewel de I Love Shoes damesschoenen de meerderheid vormen in de I Love Shoes schoenencollectie is dit Franse schoenmerk ooit begonnen als schoenmerk voor meisjesschoenen. Die schoenen voor meisjes maakt I Love Shoe nog steeds, maar dames hebben nog meer te kiezen. Pumps, sandalen, sneakers, laarsjes, veterschoenen, ballerina’s, noem maar op. Onder het label I Love Shoes worden ze allemaal op de markt gebracht. En tegen bijzonder aantrekkelijke prijzen. Want I Love Shoes maakt best goedkope schoenen, vooral als je de goede kwaliteit van I Love Shoes schoenen in ogenschouw neemt.

Kijk maar eens bij alle I Love Shoes schoenen voor de prijzen van deze schoenen voor dames, heren en kinderen.

Informatie I Love Shoes schoenen

Zoals we al schreven, I Love Shoes is ooit als schoenlabel voor meisjes in het leven geroepen. Dat gebeurde door de Franse schoenengigant Sarenza, een bedrijf dat ook in Nederland actief is. Sarenza kun je vergelijken met Zalando, maar in ons land minder bekend. Met een merk als I Love Shoes hopen ze het ook in Nederland en Belgiƫ meer voet aan de grond te krijgen.

Goede schoenen en mooie schoenen, schoenen van goede kwaliteit, maar ook heel betaalbaar. En altijd gratis thuisbezorgd. Kijk maar bij bovengenoemde aanbiedingen van alle I Love Shoes schoenen.

Onderwerpen:
I Love Shoes, goedkope schoenen, Sarenza schoenen.