Icepeak is een Fins outdoor modemerk dat vooral bekend staat om zijn wintersportkleding. Naast kleding en accessoires hebben ze ook een bescheiden collectie Icepeak schoenen. Deze bestaat vooral uit wandelschoenen en snowboots.

Waar koop je online Icepeak schoenen?

Icepeak schoenen en laarzen zijn maar sporadisch in Nederland te koop. Maar bij onderstaande online winkels kun je terecht voor Icepeak laarzen en schoenen tegen een aantrekkelijke prijs.

Icepeak snowboots

Zoals we al schreven, Icepeak is groot in wintersportkleding. Dus dat een belangrijk deel van hun assortiment schoenen uit snowboots bestaat zal geen verbazing wekken. Het betreft een kleine collectie snowboots voor dames en heren.

Hierboven zie je de Icepeak Wiola snowboots voor dames. Dit zijn waterdichte winterboots met bovenmateriaal van zacht, licht en ademend textiel, een warme voering van textielbont, een comfortabele rubberen buitenzool, een uitneembare binnenzool en een stevige vetersluiting.

De bovenstaande snowboot is de Icepeak Welsie voor heren. Deze boots zijn vergelijkbare met de damesboots, maar in een andere vormgeving en met alleen textielbont aan de binnenkant van de schoen.

Bij de hier boven genoemde aanbevolen winkels vind je nog meer mooie Icepeak snowboots.

Icepeak wandelschoenen

Als voorbeeld van Icepeak wandelschoenen vind je hieronder de Icepeak Will schoenen die er zowel voor dames als heren zijn. Zoals je van Icepeak schoenen mag verwachten zijn deze wandelschoenen geheel waterdicht en bestand tegen slechte omstandigheden.
Een zachte en lichte phylon middenzool beschermt de voet door een goede schokabsorptie en veel ondersteuning te bieden.
Kijk voor alle Icepeak schoenen en hun prijs bij de eerder dit artikel genoemde aanbevolen winkels.