Igor is een merk schoenen gespecialiseerd in twee soorten schoenen voor kinderen namelijk regenlaarsjes en watersandalen. Twee heel verschillende soorten kinderschoenen, al hebben ze beide met water te maken. Igor waterschoenen en regenlaarsjes zien er heel mooi uit en zijn heel functioneel.

Waar koop je Igor schoenen?

De Igor schoenen en laarzen zijn te koop bij diverse bekende schoenenwinkels en kindermodewinkels. Kijk hieronder voor de beste winkels om Igor schoenen en laarzen te kopen. Deze online winkels hebben het beste en grootste aanbod en hanteren de beste prijzen.

Igor watersandalen

Het meest bekende en meest verkochte product van Igor zijn hun watersandalen. Deze waterschoenen voor kinderen zijn veel mooier en beter van kwaliteit dan de watersandalen van andere (vaak goedkopere) merken. Deze kunststof watersandalen zijn zelfs voorzien van uitneembare zolen (dus je kan er steunzolen in dragen) en hebben een gesp als sluiting. De waterschoenen zijn in talloze kleuren verkrijgbaar.

Igor regenlaarzen

Het aanbod aan Igor regenlaarzen voor meisjes en jongens is heel breed. Er zijn veel verschillende modellen beschikbaar in veel verschillende kleuren en stijlen. De laarzen zijn gemaakt van kunststoffen buitenkant met een stoffen binnenkant. De laarzen zijn waterafstotend.

Informatie Igor schoenen

Igor klinkt Russisch, maar dit bijzondere schoenmerk komt uit Spanje. Ze maken al sinds 1974 waterschoenen. Hun watersandalen en regenlaarzen zijn verbazend modieus voor dit soort schoenen. Met name bij de Igor laarzen worden laatste mode trends in het design verwerkt. Aan kleuren, maar ook aan modellen, is er een grote varieteit. Alle Igor laarzen en schoenen worden in Spanje geproduceerd.

Kijk bij de aanbiedingen van Igor schoenen en Igor laarzen bij de aanbevolen winkels eerder op deze pagina om deze regenlaarzen en watersandalen goedkoop te kopen.