Ilse Jacobsen is Deens merk schoenen dat bekend staat om haar rubberen regenlaarzen voor dames. Deze rubberen laarzen zijn gemaakt van uitsluitend natuurlijk rubber (Malaysian).

Als je Ilse Jacobsen laarzen ziet verwacht je geen rubberen regenlaarzen. Daarnaast maakt Ilse Jacobsen ook leuke teenslippers voor vrouwen.

Ilse Jacobsen zijn absoluut geen standaard rubberen regenlaarzen. Ilse Jacobsen laarzen zien er namelijk heel hip en modieus uit. Zo maakt het merk heel leuke veterlaarsjes van rubber.

Ilse Jacobsen laarzen hebben een isolerende zool en een binnenvoering van katoen en viscose. Dit materiaal draagt comfortabel, zorgt voor warme voeten en gaat transpiratie tegen.
Kijk hieronder voor aanbiedingen van Ilse Jacobsen schoenen en laarzen.

Hier kun je Ilse Jacobsen laarzen en schoenen voordelig kopen

Handgemaakte regenlaarzen

De laarzen die zijn ontworpen door Ilse Jacobsen Hornbaek worden met de hand gemaakt en gemonteerd. Zelfs de haakjes en de oogjes van de veterlaarzen worden met de hand gemeten en gemonteerd. Dit zorgt er voor dat ieder paar Ilse Jacobsen laarzen uniek is.

De laarzen van Ilse Jacobsen zijn in diverse kleuren verkrijgbaar. Het zijn rubberen laarzen die ideaal zijn voor gebruik in de regen of de sneeuw. Voor gebruik als snowboot zijn ze warm genoeg. Ilse Jacobsen laarzen houden je voeten droog en warm en zien er hip en modern uit.

Dankzij de veters aan de voorkant van veel Ilse Jacobsen laarzen kan de breedte bij de kuit worden aangepast.

Andere Ilse Jacobsen schoenen

Regenlaarzen en regenkleding is de specialiteit van Ilse Jacobsen. In de loop der tijd heeft het Deense modemerk zijn collectie echter steeds meer uitgebreid.

Tegenwoordig maken ze veel meer kleding, schoenen en accessoires zoals tassen en shawls. Op schoenengebied zijn er tegenwoordig ook slippers, instappers, sneakers, sleehak-schoenen en sandalen verkrijgbaar.

Kijk bij de bovenstaande aanbiedingen voor alle Ilse Jacobsen laarzen en schoenen tegen de laagste prijs.

Onderwerpen:
Ilse Jacobsen laarzen, rubberen regenlaarzen, Ilse Jacobsen schoenen, slippers, teenslippers, rubber laarzen.