Ook als je steunzolen of andere zolen op maat gebruikt wil je wel eens een paar leuke instapschoenen dragen. Daarom kijken we hier naar de mooiste instappers met uitneembare zool. Het betreft  zowel instappers voor heren als instappers voor dames.

Deze instappers met uitneembaar voetbed worden gemaakt door goede schoenfabrikanten als Hassia, Timberland, Red Rag, Ilse Jacobsen en Hub. Kijk in de onderstaande overzichten met instappers met uitneembaar voetbed voor al deze instapschoenen waarbij de de binnenzool kunt vervangen door een eigen steunzool of op maat gemaakte zool.

In de overzichten zijn schoenen te vinden voor zowel vrouwen als mannen.

Voorbeelden

Hieronder staan een paar voorbeelden van instappers met uitneembare zolen. Kijk in het bovenstaand overzicht voor nog veel meer instapschoenen met los voetbed. Je vindt daar ook alle actuele prijzen.

Hub Fuji
Lekker casual instappers van Hub. Canvas van boven suède van achter, een zool van rubber en badstof van binnen. In het midden voorzien van een elastieken inzet. En natuurlijk met een uitneembaar voetbed. Een heel relaxte instapper.

Hassia suède instapper
Een heel comfortabele instapper van Hassia, gemaakt van suède met een leren voering. De zool loopt aan de achterkant omhoog tot 2 centimeter. Dit geeft de schoen, en je loopje, een stijlvolle uitstraling. Heerlijk luchtige instappers voor de zomer waarin je je eigen zolen kunt gebruiken.

Ilse Jacobsen Tulip
Heel aparte instappers van het Deense schoenmerk Ilse Jacobsen. Gemaakt van textiel (in verschillende kleuren verkrijgbaar) met een opengewerkt design.

Het textiel is ademend en sneldrogend. Ideaal voor de zomer. De opvallende buitenzool is licht, soepel en zacht.

Kijk voor deze, en nog veel meer, instappers met uitneembare zool in het bovenaan genoemde overzicht. Daar vindt je ook alle prijzen van deze schoenen.

Zie ook:

 
Onderwerpen:
Instappers uitneembare zool heren, dames, instappers verwisselbare zolen.
 
Productselectie: Topshoe