Inuikii schoenen zijn unieke damesschoenen en laarzen. Vooral hun heerlijk warme vachtlaarsjes voor de winter zij populair.

De Inuikii laarsjes zijn geïnspireerd op het leven in Groenland (vandaar de naam in eskimo-taal), maar deze Inuikii laarsjes en schoenen komen uit Zwitserland. De Inuikii vachtlaarsjes zijn deze winter helemaal hot.

Waar koop je Inuikii schoenen?

Inuikii  zijn in Nederland bij enkele bekende schoenenwinkels te koop. Kijk bij de aanbiedingen van Inuikii schoenen in onderstaande aanbevolen winkels wat deze schoenen en laarsjes kosten.

Inuikii  laarsjes en schoenen voor dames

De naam Inuikii is uit twee woorden opgebouwd. Inu staat voor aantrekkelijke vrouw, en ikii voor zowel kou al gezelligheid. De naam lijkt wat vergezocht, maar is wel goed van toepassing op laarsjes die de voeten heerlijk warm houden, gemaakt zijn met passie, en worden gedragen met liefde.

Hoewel Inuikii ook andere schoenen maakt zijn het vooral de vachtlaarsjes waaraan dit jonge Zwitserse schoenmerk zijn reputatie te danken heeft.

Inuikii vachtlaarsjes

De schapenvacht in dit nieuwe merk vachtlaarsjes zorgen niet alleen voor warmte, maar zorgen er ook voor dat de Inuikkii laarzen zeer aangenaam zijn om te dragen. Inuikii laarzen zijn voorzien van veters die er voor zorgen dat de schoenen goed om de voeten sluiten. Zo verwarmen ze je voeten optimaal.

Informatie Inuikii laarzen en schoenen

Het schoenmerk Inuikii is opgericht door de in Italië geboren, maar in Zwitserland wonende Cinzia Maag. Ze maakte de Hunter laarzen groot in Zwitserland, Duitsland en Oostenrijk, en begon daarna haar eigen schoenmerk: Inuikii. Haar dameslaarzen met een voering van lamsvacht, zolen van natuurlijk rubberen zool en een creatief design werden snel populair. Inuikii vachtlaarzen zijn origineel, creatief vormgegeven, kunstzinnig en heel trendy. Het zijn veel modieuzere laarsjes dan we van vachtlaarzen gewend zijn. Daarom voelen veel moderne vrouwen zich ook zo aangetrokken tot Inuikii laarsjes.

Kijk bij de bovenstaande aanbiedingen van Inuikii schoenen voor de hippe damesschoenen en dameslaarsjes van dit nieuwe Zwitserse topmerk.
 

Foto’s: Inuikii

Onderwerpen:
Inuikii schoenen, Inuikii laarsjes, vachtlaarzen, vachtlaarsjes.