Ipanema slippers behoren tot de beste en meest bekende teenslippers die er te koop zijn. Ipanema is een merk schoenen dat helemaal gespecialiseerd is in zomerse teenslippers voor mannen, vrouwen en kinderen.

Ipanema slippers lopen heerlijk en zien er mooi en bijzonder vrolijk uit. Wie echt mooie teenslippers zoekt moet vooral eens naar Ipanema slippers kijken. Deze teenslippers zijn bovendien van hoge kwaliteit.

Hier koop je goedkoop Ipanema schoenen

De Ipanema herenslippers zijn wat neutraler van kleur, maar de damesslippers en de teenslippers voor kinderen zien er zeer vrolijk en kleurig uit. Kijk maar eens bij de aanbiedingen van Ipanema schoenen van de online winkel hieronder. Dan kun je zien wat de Nederlandse schoenenwinkels allemaal aan Ipanema slippers te bieden hebben en wat deze mooie slippers kosten

Dit zijn de beste winkels met veel Ipanema schoenen tegen een lage prijs:

Ipanema sandalen

Naast slippers maakt Ipanema ook sandalen, met name voor dames en meisjes. Deze Ipanema sandalen zien er heel modieus uit en zijn comfortabel om te dragen.

Informatie Ipanema slippers

Ipanema slippers zijn vernoemd naar de gelijknamige wijk in Rio de Janeiro. Het strand van Ipanema is niet alleen populair bij toeristen maar ook bij de inwoners van Rio de Janeiro zelf. Wat de meeste toeristen niet weten is dan Ipanema vuil water betekent. Deze naam werd vroeger door de indianen aan deze kust gegeven omdat de golven hier laat breken. Dat jaagde de vissen weg, waardoor het er voor de indianen slecht vissen was.

De Braziliaanse invloeden zijn duidelijk terug te vinden in de uitbundige zomerse Ipanema slippers. Ipanema is de grootste producent van slippers in Brazilië.

Kijk bij de bovenaan in dit artikel genoemde aanbevolen aanbieders om Ipanema sclippers en andere Ipanema schoenen tegen de laagste prijs te kopen.

Zie ook: Tips, informatie en aanbiedingen slippers

Onderwerpen:
Ipanema slippers, Ipanema teenslippers, Ipanema schoenen.