Ishikawa schoenen zijn prachtige sneakers. Mooi en modieus. Sportief en streetwise, zoals je van goede sneakers mag verwachten, maar ook trendy en glamoureus. De prachtige Ishikawa sneakers zijn er voor dames, heren, meisjes en jongens.

Hoewel de Ishikawa sneakers pas sinds de lente/zomer 2016 officieel in Nederland te koop zijn verkopen heel veel schoenenwinkels al Ishikawa sneakers. Kijk maar eens bij hun aanbiedingen van Ishikawa schoenen.

Bij de naam Ishikawa verwacht je sneakers die uit Japan komen, Maar mis! Ishikawa is een Italiaans merk schoenen. De fabrikant verwerkt echter wel heel subtiel Japanse invloeden in sommige van zijn sneakers. Deze Japanse details lopen als een rode draad door de verschillende collecties heen.

Over Ishikawa sneakers

Ishikawa schoenen worden in Italiƫ ontworpen en gemaakt. Dat gebeurt op een zeer milieuvriendelijke manier. Er wordt uitsluitend gebruik gemaakt van ecologisch vriendelijke materialen, maar dat zijn altijd wel materialen van hoge kwaliteit.

Hoewel de verkoop van Ishikawa schoenen in Nederland pas sinds 2016 officieel is gestart bestaat het schoenmerk al sinds 2010. Dat jaar is Ishikawa door Angelo Lupis opgericht. Lupis was daarvoor adviseur van diverse bedrijven in de schoenen- en modebranche en had daardoor heel vele contacten die hem later geholpen hebben om van Ishikawa een topmerk schoenen te maken dat schoenen van hoge kwaliteit kan leveren tegen klantvriendelijke prijzen.

De Ishikawa schoenen liggen in high-end schoenenwinkels en modewinkels zoals Rinascente in Milaan, Fiacchini in Forte de Marmi en Julian in Milano Marittima.

En bij verschillende goede Nederlandse online schoenenwinkels. Kijk maar bij de aanbiedingen van Ishikawa schoenen hier boven.

Zie ook: Alle goede sneakers

Foto’s: Ishikawa

Onderwerpen:
Ishikawa sneakers, Ishikawa schoenen, fashion sneakers, mannen, vrouwen.