Uit schoenenland Italië komen prachtige dameslaarzen. Italiaanse dameslaarzen zijn vrijwel altijd elegant en vrouwelijk van vorm.

Ook is de kwaliteit van Italiaanse dameslaarzen bijzonder hoog. Hier kijken we naar de beste merken Italiaanse dameslaarzen.

Carmens
Carmens laarzen zijn Italiaanse dameslaarzen van de hoogste kwaliteit. Het zijn eigentijdse maar elegante laarzen met een bijzonder goede pasvorm. Carmens laarzen zien er niet alleen geweldig uit, ze dragen ook bijzonder comfortabel. Vooral de hoge laarzen van Carmens zijn bijzonder populair en worden veel geroemd.

Di Lauro
Op zoek naar mooie Italiaanse dameslaarzen? Kijk dan vooral in de collectie van Di Lauro. Dit merk maakt prachtige Italiaanse dameslaarzen. Elegant en vrouwelijk. En van bijzonder hoge kwaliteit.

Progetto
Progetto maakt pachtige Italiaanse dameslaarzen. Deze laarzen zijn gemaakt van het mooiste en beste leer en van natuur-rubber van de hoogste kwaliteit. Progetto besteedt veel aandacht aan de productie van haar dameslaarzen. Deze Italiaanse laarzen zijn heel modieus en van hoge kwaliteit.

Vic Matie / Vic
Vic Matie is een toonaangevend merk in Italiaanse dameslaarzen. Hoewel Vic Matie ook andere modellen schoenen maakt staat het merk vooral bekend om zijn laarzen. Deze zijn van bijzonder hoge kwaliteit en erg mooi om te zien. Het enige nadeel van Vic Matie laarzen was dat het merk minder populair was bij jonge vrouwen. Dit veranderde toen het de fabrikant onder het label Vic jonge hippe laarzen ging verkopen.

Maripé
Maripé is een oud Italiaans schoenmerk (anno 1947) dat prachtige laarzen van bijzonder hoge kwaliteit levert. De Italiaanse dameslaarzen van Maripé worden met veel vakmanschap met de hand gemaakt. Het zijn vaak klassieke laarzen met moderne details. Daardoor ogen de schoenen en laarzen modieus en eigentijds maar is de kwaliteit ouderwets goed.

Fru.it
Fru.it is een Italiaans merk schoenen dat vooral bekend staat om zijn prachtige hoge laarzen. Fru.it Italiaanse hoge laarzen zijn bijzonder elegante dameslaarzen. Deze zijn bijzonder vrouwelijk en gemaakt van een hoge kwaliteit leer.

Tremp 
Tremp is een Italiaans schoenenmerk dat heel mooie en elegante damesschoenen en dameslaarzen maakt. Deze Italiaanse schoenen en laarzen uit Toscane zien er niet alleen heel mooi uit, de kwaliteit van Tremp laarzen en schoenen is ook bijzonder hoog.

Julie Dee
Bij Julie Dee denk je niet meteen aan een Italiaanse, maar toch is Julie Dee een Italiaans schoenenmerk. En het zijn echte Italiaanse damesschoenen! Elegant, modieus en vrouwelijk. Damesschoenen waarop Italië patent lijkt te hebben. Julie Dee is vooral bekend om haar laarzen, maar dit merk maakt ook andere modellen damesschoenen.

Buttero
Het Italiaanse schoenenmerk Buttero is vooral bekend om zijn rijlaarzen, maar Buttero maakt ook andere soorten schoenen en laarzen. De Italiaanse dameslaarzen van het Toscaanse Buttero zijn handgemaakt. De zorgvuldige productie met de hand draagt bij aan de kwaliteit van deze Italiaanse laarzen.

Lilian
Lilian is een specialist in damesschoenen en dameslaarzen. De Lilian dameslaarzen zijn echte Italiaanse dameslaarzen. Ze zijn elegant, vrouwelijk, van hoge kwaliteit en hebben een prima pasvorm. Dameslaarzen zoals alleen de Italianen ze maken kunnen. .

Zie ook: Dameslaarzen, aanbiedingen en tips


Onderwerpen:
Beste Italiaanse laarzen dames, Italiaanse dameslaarzen merken, hoge laarzen, laarzen uit Italië fabrikanten, korte laarzen, laarsjes dames, lange laarzen, dameslaarzen Italië.