Wij kijken hier naar de beste merken Italiaanse damesschoenen. Hier onder heb ik een overzicht gemaakt met de beste Italiaanse schoenen merken voor damesschoenen.
Italië is het schoenenland bij uitstek. De kwaliteit van schoenen en laarzen van de Italiaanse schoenenmerken is ongeëvenaard. Italiaanse schoenen en Italiaanse laarzen zijn vaak handgemaakt, en dat terwijl deze Italiaanse schoenen en laarzen van Italiaanse schoenmerken meestal heel betaalbaar zijn.

 

Hier zet ik de beste  Italiaanse merken voor Italiaanse damesschoenen en Italiaanse laarzen op een rijtje.

Maripé schoenen
Maripé schoenen zijn Italiaanse damesschoenen van de allerhoogste kwaliteit. Deze Italiaanse schoenen en Italiaanse laarzen voor dames worden met de hand gemaakt, dat vind je terug in de kwaliteit en de uitstraling van de schoenen. Iedereen kan slagen met Maripé schoenen, want dit merk uit Italië heeft een heel breed aanbod aan schoenen en laarzen voor dames.

Di Lauro schoenen
Di Lauro is een populair merk Italiaanse damesschoenen. Di Lauro schoenen en laarzen zijn er in tal van modellen maar ze zien er allemaal schitterend uit en zijn van hoge kwaliteit. Elegantie en vrouwelijkheid staan voorop bij deze Italiaanse damesschoenen. Bij Di Lauro kun je voor alle soorten damesschoenen terecht. Het is een echt allround schoenenmerk voor Italiaanse schoenen en Italiaanse laarzen voor dames.

Replay schoenen
Aan de naam zou je het niet zeggen, maar ook het bekende modemerk en schoenenmerk Replay komt uit Italië. Dat verklaart de modieuze uitstraling van Replay schoenen en laarzen. Replay damesschoenen zijn modieus en van zeer goede kwaliteit. Met een duidelijk Italiaans tintje.

Carvela schoenen 
Carvela schoenen zijn luxe handgemaakte damesschoenen. Zelfs de stiksels worden bij deze Italiaanse damesschoenen met de hand aangebracht. Dat werk is arbeidsintensief is, maar dit komt de kwaliteit en de duurzaamheid van deze Italiaanse schoenen beslist ten goede. Carvela gebruikt volnerf leer voor haar schoenen. Dit leer van hoge kwaliteit is mooier en sterker dan andere leersoorten. Vooral de glans van volnerf leer is erg mooi.

Patriza Pepe schoenen
Patriza Pepe is een Italiaans modemerk dat ook heel elegante damesschoenen en elegante dameslaarzen maakt. Patriza Pepe schoenen en Patriza Pepe laarzen zijn heel elegant en modieus. En soms zijn deze Italiaanse schoenen en laarzen ook een beetje extravagant. Dit zijn zeker geen saaie damessschoenen!

Tods schoenen
Aan de naam zou je het niet zeggen maar ook Tods schoenen zijn Italiaanse schoenen. Tods maakt schoenen en laarzen voor zowel dames als heren. Tods damesschoenen heb je in alle mogelijke modellen. Het schoenmerk Tods is beroemd geworden door zijn unieke mocassins, maar ook voor alle andere modellen damesschoenen kun je bij dit grote Italiaanse schoenmerk terecht.

Progetto schoenen
Elegant, vrouwelijk, modieus en van hoge kwaliteit. Progetto is echt zo’n kenmerkende fabrikant van Italiaanse damesschoenen. Een schoenenmerk waar Italië er zo veel van heeft. De Italiaanse damesschoenen van Progetto zijn schoenen voor modieuze dames. Schoenen en laarzen gemaakt van suède, het beste Italiaans leer en van natuurrubber. Italiaanse schoenen op zijn best.

Lilian schoenen
Lilian is een echte specialist in Italiaanse damesschoenen en dameslaarzen. Dit schoenenmerk uit Italië maakt onder andere laarzen, enkellaarzen, pumps en sandalen. Het zijn echte Italiaanse schoenen, wat staat voor elegant en vrouwelijk. En Lilian schoenen zijn van een heel hoge kwaliteit. Dit zijn echte vakmanschap schoenen zoals alleen de Italianen ze te lijken kunnen maken. Lilian behoort absoluut tot de beste Italiaanse schoenen merken.

Angelo Bervicato schoenen
Ook Angelo Bervicato wordt tot de allerbeste Italiaanse schoenmerken gerekend. En om tot de beste Italiaanse schoenen merken gerekend te worden moet je heel wat in huis hebben. Deze fabrikant van Italiaanse damesschoenen brengt een heel brede collectie aan damesschoenen op de markt. Het zijn prachtige elegante damesschoenen. Heel vrouwelijk. Schoenen zoals alleen Italianen deze maken kunnen.

Klik op de namen van de bovenstaande beste Italiaanse schoenen merken om hun aanbiedingen te zien bij de online schoenenwinkels in Nederland.

 
 
Onderwerpen
Italiaanse schoenen merken dames, Italiaans schoenmerk vrouwen, Italiaanse damesschoenen Italië, Italiaanse schoenen dames.