Jack & Jones schoenen zijn mooie, vaak stoere, casual herenschoenen uit Denemarken. Jack & Jones is een bekend en populair Deens modemerk dat gespecialiseerd is in casual kleding voor mannen.

Heren hebben veel keuze uit Jack & Jones schoenen. Dit merk maakt vele modellen schoenen waaronder sneakers, instappers, sandalen, slippers, sportschoenen, booties en laarzen.

Online goedkoop Jack & Jones schoenen kopen

Jack & Jones schoenen worden verkocht via de eigen winkels van het merk, via schoenenwinkels en modewinkels en online via internet. Op internet worden er vaak interessante kortingen gegeven. Kijk maar bij de aanbiedingen van Jack & Jones schoenen.

Een label van het Bestseller uit Denemarken

Het merk Jack & Jones is een label van Bestseller. Dat is een groot modeconcern dat ondermee ook de labels ONLY, Vero Moda, Name It, Pieces, Selected, Object en Vila voert. Het merk Jack & Jones wordt sinds 1989 gevoerd. Bestseller zelf is sinds 1975 actief.

Kleding, schoenen en andere mode voor heren

Jack & Jones begon als jeansmerk en nog steeds zijn de spijkerbroeken erg belangrijk voor dit merk. Maar tegenwoordig maakt Jack & Jones ook alle andere soorten herenkleding en vele modellen schoenen voor mannen. Jack & Jones heeft meer dan 1000 winkels in 38 landen en de schoenen en kleding wordt verkocht via een ontelbaar aantal winkels verspreid over de hele wereld.

Ook op het gebied van schoenen voor heren is Jack & Jones één van de belangrijkste modemerken.

Kijk bij de eerder genoemde aanbiedingen van Jack & Jones schoenen (maar ook voor andere Jack & Jones mode) om alle van Jack & Jones tegen de laagste prijs te kopen. Vaak met een hoge online korting.

Onderwerpen:
Jack & Jones schoenen heren, laarzen, mode, Bestsellers, Denemarken, herenmode, herenschoenen.