Jack Wolfskin schoenen zijn echte outdoor schoenen. Dit merk maakt uitsluitend sportieve schoenen voor ruig terrein zoals wandelschoenen, wandelsandalen en snowboots.

Jack Wolfskin is dan ook een echt outdoor merk. Naast outdoor kleding en schoenen maken ze ook accessoires als slaapzakken, tassen, rugzakken, tenten en slaapmatjes.

Schoenen voor zware omstandigheden

Bij zo’n merk mag je wel stoere sterke schoenen verwachten, en dat is dan ook precies wat Jack Wolfskin maakt. Alle Jack Wolfskin schoenen en laarzen zijn bijzonder sterk en goed bestand tegen vocht, water en koude omstandigheden.

Hier kun je Jack Wolfskin schoenen kopen

Diverse schoenenwinkels, sportwinkels en outdoorwinkels verkopen de schoenen van Jack Wolfskin. Hieronder vind je de beste verkooppunten in Nederland. Met een mooi en groot aanbod aan Jack Wolfskin schoenen tegen interessante prijzen.

Outdoor schoenen voor dames, heren en kinderen

Jack Wolfskin schoenen zijn er voor heren, dames, jongens en meisjes. Bij volwassenen zijn vooral de Jack Wolfskin wandelschoenen en trekkingschoenen populair, bij kinderen zijn het vooral de sandalen. Er zijn heel mooie Jack Wolfskin sandalen voor zowel jongens als meisjes, en trouwens ook sandalen voor volwassenen.

Het merk Jack Wolfskin

Jack Wolfskin is een Duits outdoor merk dat in 1981 is opgericht door Ulrich Dausien. Jack Wolfskin richtte begon met de productie van kampeerbenodigdheden en alle benodigdheden voor een trektocht en dit was een groot succes. Daarom werd het bedrijf tien jaar later overgenomen door Johnson Outdoors. Deze overname leidde er toe dat Jack Wolfskin vanaf 1993 eigen winkels ging openen.

Inmiddels zijn er zo’n 140 Jack Wolfskin winkels. Daarvan staan er circa 100 in Duitsland en 24 in Japan. Ook bestaat er in Enschede een Jack Wolfskin Store. De meeste Jack Wolfskin schoenen en laarzen worden in Nederland echter via andere winkels en via internet verkocht.

Kijk bij de bovenaan genoemde aanbiedingen van Jack Wolfskin schoenen voor het aanbod en de prijzen van deze outdoor schoenen en laarzen in Nederland.

Zie ook: De beste wandelschoenen

Onderwerpen:
Jack Wolfskin wandelschoenen, Nederland, wandelsandalen, snowboots, hiking schoenen.