Jana schoenen zijn comfortabele damesschoenen uit Duitsland. Het label Jana is eigendom van de Wortmann Groep en daarmee een zusje van het bekende schoenmerk Tamaris.
Comfort neemt een heel belangrijke plaats in bij de ontwikkeling van Jana schoenen. Daarvoor zijn innovatieve technologie├źn ontwikkeld zoals Jana-vario en stretch-control.

Kijk hier voor aanbiedingen van Jana schoenen

Jana schoenen zijn, ook online, te koop bij de betere schoenenwinkels. Wij adviseren onderstaande online schoenenwinkels. Dit zijn de webshops met het beste assortiment Jana schoenen tegen de laagste prijzen.

Regelbare schoenwijdte

Wijdtes zijn bij veel Jana schoenen individueel te reguleren. Daardoor is het mogelijk om voor elke voet een ideale pasvorm in te stellen. Het gebruik van elastische materialen helpt daarbij.

Andere technieken zorgen voor een optimale demping. Hierdoor lopen de Jana schoenen zacht en comfortabel. Dit ANTIshokk-systeem, werkt met luchtkamers en centrale stabilisatoren in de hak. Deze zorgen ervoor dat de druk op de gewrichten en de ruggengraat wordt verminderd.

Comfortabel

Zacht leer, flexibele zolen en een zeer goede pasvorm zijn kernmerken van Jana schoenen. Het draagcomfort is heel belangrijk bij Jana schoenen. Daarvoor wordt alles in het werk gezet. Rekbare inzetstukken en klittenbandsluitingen zijn bij veel Jana schoenen van toepassing.

Maar het is niet alleen het comfort en de pasvorm die van Jana schoenen zulke goede schoenen maken. Ook het ontwerp van deze damesschoenen is mooi en eigentijds.

Veel keuze

En Jana schoenen zijn niet alleen comfortabel en gezond om te dragen, maar ze zien er ook mooi en modieus uit. Jana is niet voor niets een populair merk damesschoenen.

Het aanbod aan Jana schoenen is zeer groot. Je kunt gerust stellen dat Jana alle soorten damesschoenen maakt. Van pumps tot laarzen, van sneakers en snowboots tot moccasins.

Bij de aanbevolen winkels hierboven vind je al deze mooie en zeer comfortabele Jana schoenen tegen een lage prijs.

Zie ook: Meer tips comfortschoenen

Onderwerpen:
Tips comfortschoenen, comfortabele schoenen dames, Jana laarsjes, Jana schoenen, Jana damesschoenen comfort.