Het Italiaanse schoenenmerk Janet & Janet is een toonaangevende producent van damesschoenen. Janet & Janet schoenen en laarzen zijn zoals Italiaanse damesschoenen behoren te zijn, vrouwelijk, modieus en elegant.

Janet & Janet zijn ook damesschoenen die je heel makkelijk bij heel uiteenlopende gelegenheden kunt dragen. Niet alleen qua design, maar ook qua draagcomfort. Op Janet & Janet schoenen en laarzen kun je probleemloos een hele dag lopen.

Een grote keuze aan Janet & Janet schoenen

De keuze aan Janet & Janet schoenen is groot. Niet alleen maakt dit merk alle soorten damesschoenen, van zomerse slippers en sandalen tot warme laarzen en van sjieke pumps tot stoere westernlaarzen en sportieve sneakers, ook zijn vele stijlen in de collectie vertegenwoordigd. Wat voor soort schoenen je ook zoekt, van feestelijk tot zakelijk, bij Janet & Janet kun je altijd terecht.

Goedkoop Janet & Janet schoenen online kopen

Bij onderstaande schoenenwinkels vind je een ruime collectie Janet & Janet schoenen tegen een lage prijs.

Damesschoenen van hoge kwaliteit

Janet & Janet schoenen en laarzen zijn zeker niet de goedkoopste, maar de wat hogere prijs wordt bij ieder paar Janet & Janet schoenen goedgemaakt door de hoge kwaliteit en het hoge draagcomfort. Het zijn schoenen die iedere cent waard zijn. Je kunt gerust voor Janet & Janet schoenen kiezen als je voor kwaliteit gaat.

Informatie Janet & Janet schoenen

Janet & Janet is een label van de Italiaanse schoenenfabriek A & G Calzaturificio. Janet & Janet zag het levenslicht in het begin van de jaren 90. In 1998 volgde een dochterlabel, Janet Sport. Onder die naam worden meer sportieve damesschoenen verkocht. Zoals de meeste van de (vele) Italiaanse schoenfabrieken is A & G gevestigd in de regio Marche. De schoenen van Janet & Janet en Janet Sport worden niet alleen in Europa verkocht maar ook in de VS en in het Midden-Oosten.

Janet & Janet schoenen worden ontworpen voor de de jonge vrouw. Energiek, sterk, vitaal en zelfbewust. De schoenen en laarzen zijn stijlvol, vrouwelijk, verfijnd, elegant en modieus.

Kijk bij de bovengenoemde aanbiedingen van Janet & Janet schoenen om deze prachtige damesschoenen en dameslaarzen tegen lage prijzen te kopen.


Onderwerpen:
Janet schoenen, janet en janet, laarzen, laarsjes, dames.