Janet Sport schoenen komen uit dezelfde fabriek als de schoenen van het merk Janet & Janet. Janet Sport is een dochtermerk van deze bekende producent van Italiaanse damesschoenen.

Het verschil tussen beide labels is dat Janet Sport schoenen sportiever en meer casual zijn dan de schoenen die onder het label Janet & Janet verkocht worden.

Janet Sport is dan in 1998 ook van start gegaan met een lijn damessneakers, maar het aanbod van dit label is enorm verbreed. tegenwoordig maakt Janet Sport alle soorten damesschoenen en dameslaarzen.

Kijk hier voor aanbiedingen van Janet Sport schoenen

Sportief maar ook modieus

Dat Janet Sport schoenen sportiever zijn dan de schoenen van Janet & Janet wil niet zeggen dat ze minder sportief zijn. Integendeel, ook de schoenen zijn Janet Sport zijn echt Italiaans, vrouwelijk en elegant. Het zijn wel schoenen die je heel makkelijk bij elke gelegenheid kunt dragen. En schoenen die hele comfortabel zitten, heel belangrijk want je kunt ze de hele dag dragen!

De collectie van Janet Sport omvat nog veel damessneakers, maar ook veel sandalen, booties, laarzen, laarsjes, derby’s en sportieve pumps. Kortom onder het label Janet Sport wordt er een heel compleet assortiment aan mooie sportieve damesschoenen aangeboden.

Kijk bij de bovenstaande aanbiedingen wat Janet Sport allemaal aan schoenen en laarsjes te bieden heeft.

Onderwerpen:
Janet Sport schoenen dames, Janet schoenen, Janet Sport damesschoenen.