Jeffery West is een Brits merk schoenen dat hippe en soms heel opvallende herenschoenen maakt. Jeffery West schoenen zijn elegante herenschoenen die soms heel neutraal zijn, maar ook een heel extravagant uiterlijk kunnen hebben.

De kwaliteit van Jeffery West schoenen is zeer hoog. Het zijn ambachtelijk gemaakte herenschoenen met een hoog draagcomfort en een elegante luxueuze look.

Jeffery West schoenen in Nederland

Jeffery West schoenen kom je maar zelden tegen in de reguliere Nederlandse schoenenwinkels. Online zijn ze echter ook in Nederland makkelijk te krijgen. Kijk maar bij de aanbiedingen van Jeffery West schoenen voor alle modellen en prijzen.

Wie is Jeffery West?

Het schoenmerk Jeffery West is opgericht door twee jeugdvrienden die beide uit een echte Britse schoenmakersfamilie stammen. Al op 16-jarige leeftijd begonnen ze met het ontwerpen en produceren van Jeffery West schoenen. De persoon Jeffery West bestaat niet, de merknaam was een samenvoeging van de namen van beide jongens, Mark Jeffery en Guy West.

Opvallende herenschoenen

De Jeffery West veterschoenen zijn over het algemeen zakelijk en neutraal van uiterlijk. Nette schoenen die je uitstekend onder een zakenkostuum kunt dragen. Ook hun booties, cowboylaarsjes en instappers zijn vaak zeer geschikt voor zakelijk gebruik en officiƫle gelegenheden. Maar Jeffery West maakt ook heel opvallende en extravagante herenschoenen. Met name hun cowboylaarsjes zijn soms zeer spectaculair. Veel van deze schoenen en booties hebben duidelijke gothic invloeden.

Deze Jeffery West herenschoenen worden gedragen door mannen die zich van de massa willen onderscheiden. Kunstenaars, gothics, muzikanten en andere vrije geesten.

Tip: Kijk bij Jeffery West schoenen ook eens aan de onderkant. Ook de zolen zijn vaak ware kunstwerken.

Kijk bij de bovengenoemde aanbiedingen van Jeffrey West schoenen voor de modellen en de prijzen van deze bijzondere herenschoenen.

Zie ook: Meer nette herenschoenen


Onderwerpen:
Jeffery West schoenen heren, herenschoenen.