Jeffrey Campbell schoenen zijn vaak unieke schoenen om te zien. Wie Jeffrey Campbell schoenen draagt moet niet bang zij  een beetje op te vallen.

Jeffrey Campbell schoenen zijn meestal damesschoenen, maar ook voor heren biedt het opvallende schoenmerk leuke modellen. Kijk hier voor informatie over Jeffrey Campbell schoenen en voor aanbiedingen van de schoenen voor dames en heren van dit Amerikaanse schoenmerk.

Jeffrey Campbell schoenen zijn heel populair bij fashionista’s. Het zijn dan ook opvallende en originele schoenen om te zien, die ook nog eens goed van kwaliteit zijn. Jeffrey Campbell schoenen kom je regelmatig op de rode loper tegen, want ook Amerikaanse sterren en andere celebraties mogen deze schoenen graag dragen.

Voordelig online Jeffrey Campbell schoenen kopen

Ondanks deze naam en faam zijn Jeffrey Campbell schoenen voor designerschoenen heel betaalbaar. Kijk maar eens bij de aanbiedingen van Jeffrey Campbell schoenen bij de onderstaande winkels in Nederland en België.

Deze online schoenenwinkels in Nederland hebben het beste aanbod aan Jeffrey Campbell schoenen en verkopen deze tegen de meest interessante prijzen.

Informatie Jeffrey Campbell schoenen

De wieg van Jeffrey Campbell schoenen staat in Los Angeles, Californië, in de buurt van Hollywood. Het was meteen het doel van het jonge merk om damesschoenen te maken die door filmsterren en andere beroemdheden gedragen zouden worden. Een doel dat al snel gerealiseerd werd, want Jeffrey Campbell schoenen zijn schoenen die ver boven de massa uitstijgen. Glamoureus en opvallend. Een uitstekende prestatie van een merk schoenen dat begon met zijn schoenen aan de vrouw te brengen via een kraampje op een vlooienmarkt in Hollywood.

Jeffrey Campbell. De grote onbekende

Normaal gesproken hebben dit soort uitbundige schoenmerken een designer die het gezicht van het merk is en zich veelvuldig onder de beroemdheden begeeft en zelfs als een ster leeft. Bij Jeffrey Campbell is dat echter absoluut niet het geval. Over de ontwerper en zijn bedrijf , dat toch al ruim vijftien jaar bestaat, is zo weinig bekend dat modejournalisten zelfs jarenlang hebben getwijfeld of de persoon Jeffrey Campbell wel bestond.

Nog steeds is er van hem weinig bekend, maar na enkele sporadisch gegeven interviews is duidelijk geworden dan Jeffrey samen met zijn broer Dean Campbell het schoenenbedrijfje leidt en dat ook zijn vrouw en zijn drie kinderen bij dit familiebedrijf zijn betrokken.

Kijk bij de bovengenoemde aanbiedingen van Jeffrey Campbell schoenen voor een overzicht van al de unieke schoenen en laarzen van dit originele Amerikaanse schoenenmerk.

Foto’s: Jeffrey Campbell

Onderwerpen
Jeffrey Campbell schoenen, dames, damesschoenen, Jeffrey Campbell Nederland.