Jilsen laarzen zijn ideale dameslaarzen voor modieuze vrouwen met bredere kuitmaten. Al sinds 2005 is het Nederlandse schoenmerk Jilsen een echte specialist in hoge laarzen met een brede schacht. Deze zijn verkrijgbaar in diverse modellen en meerdere kleuren en prints.

De gemiddelde collectie Jilsen laarzen bestaat uit circa 12 verschillende modellen die elk in diverse kleuren en met diverse prints te koop zijn. Er valt dus veel te kiezen voor dames die op zoek zijn naar laarzen met een brede schacht.

Zo kun je ook de prachtige modieuze dameslaarzen van jouw keuze dragen als je laarzen met bredere kuitmaten nodig hebt. De laarzen zijn verkrijgbaar in de kuitmaten 44, 48 en 52 centimeter.

Kijk bij de aanbiedingen van Jilsen laarzen voor alle prijzen en modellen Jilsen laarzen.

Een ander merk dat dameslaarzen met brede schacht maakt, en dat in Nederland beter verkrijgbaar is, is JJ Footwear.

Jilsen laarzen zijn een product van het bekende Nederlandse modemerk Head over Heels uit het Friese Lemmer dat gespecialiseerd is in grote maten mode. Het zijn kwaliteitslaarzen die in bijna heel Europa te koop zijn. Het merk begon in 2005 met het maken van dameslaarzen met een wijde schacht. Voor vrouwen met brede voeten of dikke kuiten waren er destijds nauwelijks mooie laarzen verkrijgbaar. Jilsen bracht daar verandering in.

Jilsen laarzen zijn met veel vakmanschap vervaardigd van het beste kalfsleer. De binnenkant van Jilsen laarzen is geheel gevoerd waardoor de laarzen extra sterk zijn en lang meegaan.

Kijk voor meer informatie en prijzen bij de bovengenoemde aanbiedingen van Jilsen laarzen.

Foto’s: Jilsen
Productselectie: To Be Dressed