Niet iedere vrouw heeft even brede voeten of kuiten. Toch worden de meeste schoenen en laarzen maar in één breedte of kuitmaat verkocht. Leuk voor als je “standaard voeten” hebt, maar minder als je brede kuiten / voeten of juist smalle kuiten / voeten hebt.

JJ Footwear is een Nederlands schoenmerk dat zich heeft gespecialiseerd in breedtematen. Ze maken vooral veel laarzen met een brede schacht. JJ Footwear schoenen en laarzen zijn vooral populair bij dames met brede kuiten of voeten.

Het meest bekend is JJ Footwear om zijn laarzen in bredere kuitmaten (met een brede schacht), maar de laatste jaren brengt JJ Footwear ook steeds meer schoenen uit die geschikt zijn voor dames met bredere voeten.

JJ Footwear goedkoop kopen

Kijk voor al deze brede schoenen en brede laarzen (of juist wat smallere modellen) bij de aanbiedingen van JJ Footwear laarzen en schoenen bij de belangrijkste online schoenenwinkels.

Informatie JJ Footwear

JJ Footwear maakte het in 2004 als eerste fabrikant van laarzen mogelijk dat vrouwen met vollere kuiten ook mooie laarzen konden dragen. Hoewel dat de doorbraak van JJ Footwear was bestond het merk al wat langer. het merk JJ is al in 1930 opgericht.

Het succes begon met de laarzen met brede schacht voor dames met grotere kuitmaten. De laarzencollectie van JJ Footwear bestaat uit de kuitwijdtes van S t/m 6XW. De JJ laarzen zien er mooi en modern uit. Het laarzenmerk volgt de laatste modetrends. De kwaliteit van JJ Footwear laarzen is bovendien bijzonder hoog.

JJ Footwear voor alle moeilijke maten

Daarna kwamen er ook laarzen voor dames met smalle kuiten en schoenen in breedtematen. Hiermee is JJ Footwear het ideale met schoenen voor dames met een van de standaard afwijkende breedte van de voeten of kuiten. Een enorme markt, want 70% van de vrouwen in Europa heeft moeite met het vinden van schoenen of laarzen in de juiste breedte.

JJ Footwear schoenen

De collectie JJ Footwear schoenen bestaat voor een heel groot deel uit hoge laarzen, maar ook enkellaarsjes en andere laarsjes en een beperkt assortiment andere damesschoenen zoals pumps, sneakers, ballerina’s, sandalen en instappers. Bij de bovenstaande aanbiedingen van Bagoes en Bol.com vind je de ruimste keuze uit verschillende JJ Footwear schoenen en laarzen.

Overigens is er voor dames met een standaard voetbreedte / kuitmaat ook veel keuze uit JJ Footwear laarzen en schoenen.

Kijk bij de eerder genoemde aanbiedingen voor deze mooie JJ Footwear laarzen en schoenen tegen een lage prijs.

Zie ook:

Onderwerpen:
Zoek je laarzen in kuitmaten / laarzen breedtematen? JJ Footwear maakt laarzen en laarsjes voor dames met een brede schacht of smalle schacht. Leren dameslaarzen in bteedtematen. Laarzen met brede schacht (ruime laarzen) en laarzen met een smalle schachtmaat / schachtwijdte. Kijk hier boven voor de aanbiedingen van JJ Footwear laarzen en laarsjes bij de beste winkels waar je deze brede laarzen en smalle laarzen goedkoop online kunt kopen.