Jochie is een Nederlands merk schoenen, en deze maakt… juist… jongensschoenen! MAAR, niet alleen schoenen voor jongens, want meisjesschoenen en babyschoenen zitten net zo goed in het assortiment van Jochie.

Jochie staat dan ook niet in eerste instantie voor kleine jongen maar het is een samentrekking van de voornamen van de oprichters, de zwagers Jo Broers en Chiel Aarts. Slechts één letter hoefde ze weg te gooien.

Hier koop je voordelig Jochie schoenen online

Onderstaande online schoenenwinkels adviseren we voor Jochie kinderschoenen. Deze webshops verkopen een mooie collectie Jochie schoenen tegen een lage prijs.

De zwagers begonnen in 1951 in Rijen met de productie van Jochie babyschoenen.  Dat werd zo’n succes dat Jochie uitgroeide tot een internationaal merk in kinderschoenen, Jochie International.

Jochie & Freaks schoenen

Voor oudere kinderen heeft Jochie een apart label opgericht met de weinig complimenteuze naam Freaks. De laatste tijd kom je de schoenen van Jochie en Freaks tegen onder één label: Jochie & Freaks.

Schoenen voor jongens, meisjes en baby’s

Voor jongens maakt Jochie o.a. sneakers, klittenband-schoenen, lage laarzen, veterschoenen en enkelboots. Voor meisjes bevat het assortiment onder meer laarzen, veterlaarsjes, korte laarzen, ballerina’s en sandalen. En verder maakt Jochie nog steeds babyschoenen.

Kijk bij de eerder genoemde aanbevolen winkels voor alle mooie Jochie schoenen tegen een leuk prijsje.

Zie ook: Meer beste kinderschoenen