Jomos is een echt Duits merk schoenen. Jomos schoenen zijn heel degelijk, comfortabel om te dragen en van heel hoge kwaliteit. De kenmerken van goede Duitse schoenen!  Jomos maakt schoenen, sandalen en laarzen voor mannen en vrouwen. In de Jomos collectie bevinden zich veel comfortschoenen. Het zijn vooral deze extra comfortabele Jomos schoenen die in Nederland populair zijn.

Koop voordelig online Jomos schoenen

Ondanks hun hoge kwaliteit zijn Jomos schoenen goed betaalbaar. Kijk maar eens bij de aanbiedingen van Jomos schoenen. Deze winkels bieden goedkoop Jomos schoenen aan.

De meeste Jomos schoenen vind je bij de bovenstaande aanbiedingen van Vamos en Happy Size. 

Jomos schoenen voor heren en dames

Jomos maakt comfortabele schoenen voor dames en heren van hoge kwaliteit en met een zeer goede weldoordachte pasvorm. Het aanbod aan Jomos schoenen voor heren omvat vooral veterschoenen, sneakers en instappers, maar bijvoorbeeld ook sandalen, slippers en speciaal voor problematische voeten ontwikkelde comfortschoenen.
In de collecties Jomos schoenen voor dames zien we vooral veterschoenen, veterlaarsjes, slippers, sandalen en heel veel laarsjes. Ook voor dames heeft Jomos speciale comfortschoenen voor dames met voetproblemen ontwikkeld.

600.000 paar schoenen per jaar

De Jomos schoenenfabriek is te vinden in het Duitse Selbitz. Het grappige is dat er in deze fabriek nu jaarlijks 600.000 paar schoenen geproduceerd worden, terwijl dat er na de oprichting in de jaren 20 nog maar 600 paar was. Om dit te bereiken maakt Jomos gebruik van de nieuwste technieken en apparatuur. Toch is de kwaliteit van Jomos schoenen er zeker niet op achteruit gegaan. Integendeel, Jomos schoenen zijn van bijzonder hoge kwaliteit.

Het is na al die jaren nog steeds dezelfde familie die aan het hoofd van het bedrijf staat. De huidige directeur Helmut Mohr is de kleinzoon van oprichter Johann Mohr. Duurzaamheid staat hoog in het vaandel bij de productie van Jomos schoenen. En dat is bij dit merk geen modegril, het is bij Jomos schoenen nooit anders geweest.

Kijk voor alle Jomos schoenen voor heren en dames bij de bovenaan genoemde aanbevolen winkels met aanbiedingen van Jomos schoenen.

Zie ook: Comfortschoenen

Foto: Jomos Aircomfort

Onderwerpen:
Jomos comfortschoenen heren, comfortabele schoenen dames, Duitse schoenen, Jomos schoenen kwaliteit, comfortabele herenschoenen.