Jonak schoenen zijn modieuze en stijlvolle schoenen voor dames. Deze mooie damesschoenen en laarzen zijn heel betaalbaar, en de keuze aan modellen is heel erg groot.

Jonak maakt namelijk zo’n beetje alle modellen schoenen en laarzen. Maar het Franse schoenmerk is wel helemaal gespecialiseerd in damesschoenen en dameslaarzen. Dat resulteert in veel stijlvolle en vrouwelijk ogende schoenen. Echte damesschoenen.

Al deze leuke en mooie Jonak schoenen kun je hieronder vinden.

Jonak schoenen in Nederland kopen

Dit zijn de beste winkels om Jonak schoenen en Jonak laarzen in Nederland te kopen. Onderstaande online winkels bieden het beste assortiment Jonak schoenen tegen de laagste prijzen.

Informatie Jonak schoenen

Er zijn vele schoenenfabrieken die niet onder eigen naam produceren maar de schoenen voor bekende modemerken maken. Jonak was na de oprichting in 1964 aanvankelijk ook zo’n schoenenfabriek. Pas in de loop der jaren ging Jonak, gevestigd in het art van Parijs, ook schoenen onder eigen naam maken. Deze schoenen sloegen aan, en Jonak ging meer en meer eigen Jonak schoenen maken.

Vandaag de dag doet Jonak niets anders meer. Ieder seizoen presenteert Jonak zo’n 400 nieuwe modellen Jonak schoenen en Jonak laarzen en daarmee is het Franse schoenmerk één van de grote merken schoenen geworden. Een groot schoenmerk, dat zijn schoenen en laarzen zelf produceert.

Jonak is echter nog steeds een familiebedrijf dat met liefde voor het vaak schoenen en laarzen ontwerpt en maakt. Het feit dat Jonak in het centrum van een metropool (Parijs) gevestigd is, is daarbij een groot voordeel. Zo begrijpen de designers van Jonak de stijlen, wensen en eisen van de bewoners van een wereldstad en door goed om zich heen te kijken en te luisteren kan Jonak de schoenen maken die de bewoners van wereldsteden willen kopen en willen dragen.

Jonak schoenen en Jonak laarzen zijn heel betaalbaar. De prijs/kwaliteit van dit Franse merk is heel goed. Kijk maar bij de aanbiedingen van de bovengenoemde aanbevolen online verkooppunten van Jonak schoenen in Nederland.

Foto: Jonak Paris
 
Onderwerpen:
Jonak schoenen, Jonak laarzen, damesschoenen uit Parijs.