Het aanbod aan mooie jongensschoenen is tegenwoordig overweldigend groot. Voor jongens van alle leeftijden zijn er schitterende schoenen te koop tegen vaak opmerkelijk lage prijzen.

Wij kijken hier naar de merken met de beste jongensschoenen. Schoenen die mooi, stoer en kwalitatief uitstekend zijn. En die tegen betaalbare prijzen worden aangeboden.

Een compleet overzicht van alle goede schoenen voor jongens is te vinden bij de aanbiedingen van kindersschoenen bij de beste winkels.

Hieronder vind je een overzicht van de beste merken jongensschoenen. Een klik op de merknaam geeft je meer informatie over het merk en de aanbiedingen van dit schoenmerk.

Geox
Geox is een Italiaans schoenmerk dat jongensschoenen maakt die graag door kinderen gedragen worden. Geox schoenen luchten heel goed door zodat je geen zweetvoeten krijgt. Ook zijn Geox schoenen licht en flexibel en zitten daardoor heel comfortabel. Dat Geox jongensschoenen er bijzonder sportief uitzien maakt het voor jongens helemaal af.

Shoesme
Shoesme is een Nederlands merk kinderschoenen dat vooral voor de wat kleinere jongens prachtige jongensschoenen van hoge kwaliteit maakt. Shoesme schoenen zijn heel gezond om te dragen en gaan erg lang mee. Er zijn speciale kinderschoenen voor alle leeftijden. van baby’s tot kinderen in de lagere school leeftijd.

Timberland
Het Amerikaanse Timberland is geen specialist in jongensschoenen of kinderschoenen, maar Timberland is wel heel erg populair onder jongens. Timberland jongensschoenen zijn stoer en bijzonder sterk. Timberland maakt ook veiligheidsschoenen, dat geeft wel aan hoe sterk de jongensschoenen van dit merk zijn. Ook Timberland maakt alle soorten schoenen. Niet alleen voor jongens, maar ook voor meisjes, mannen en vrouwen.

Hip
Hip kinderschoenen doen hun naam eer aan. Het zijn Nederlandse kinderschoenen die hip en trendy zijn. Hip is een zusterbedrijf van Pinocchio dat bekent staat om zijn goede en gezonde kinderschoenen. Ook de Hip jongensschoenen en meisjesschoenen zijn van hoge kwaliteit, gemaakt van de beste materialen. Hip biedt jongensschoenen in tal van modellen.

Develab
Develab jongensschoenen zijn hippe stoere jongensschoenen. Het zijn schoenen voor jongens die er graag modieus en hip bij willen lopen. Originele jongensschoenen ook, eigenzinnig en eigenwijs.

Superfit
Gezonde jongensschoenen die heel goed ademen en er ook nog eens heel goed uit zien. Gore-tex is een belangrijk materiaal bij de productie van deze kwaliteitsschoenen voor kinderen. Superfit komt uit Oostenrijk is één van de grootste fabrikanten van jongensschoenen en andere kinderschoenen.

Quick
Het sportieve Nederlandse schoenenmerk Quick is populair bij jongens. Quick was aanvankelijk een fabrikant van sportschoenen maar tegenwoordig biedt het merk een brede collectie aan jongensschoenen. Veel sportschoenen en sneakers, maar ook enkelaarzen, booties, klittebandschoenen en andere mooie sportieve jongensschoenen.

Diggers
Diggers schoenen zijn kinderschoenen die geheel van leer zijn gemaakt, ook van binnen. Diggers jongensschoenen zijn er in tal van modellen zoals booties, klittenbandschoenen, mocassins, veterschoenen en bootschoenen. Het zijn mooie verzorgde schoenen om te zien, en jongensschoenen van uitstekende kwaliteit. Diggers zijn nette jongensschoenen.

Boycot it
Zijn bovenstaande merken je te duur? Kijk dan eens naar de schoenen van Boycot.it, een specialist in goedkope jongensschoenen. De collectie Boycot.it schoenen bestaat uit stoere sneakers, klittebandschoenen en veterschoenen, en uit sandalen voor jongens.

Zie ook: Tips kinderschoenen

 
Onderwerp:
Op deze pagina vind je een overzicht van goede jongensschoenen. Dit zijn de beste schoenen jongens. Goede kinderschoenen voor jongens. Tevens hebben we de aanbiedingen van deze beste jongensschoenen bij de online winkels in Nederland.