Josef Seibel schoenen zijn mooie comfortabele vrijetijdsschoenen van hoge kwaliteit. Sandelen, slippers, instappers, ballerina’s en laarzen. Maar ook klittenbandschoenen, muilen en veterschoenen, Josef Seibel maakt het allemaal. Zowel voor dames als heren.

Materialen van hoge kwaliteit, zachte voetbedden, soepel leer, buigzame zolen met een heel goede schokdemping kenmerken Josef Seibel schoenen. De schoenen worden in heel de wereld verkocht. Ook veel Nederlandse schoenenwinkels verkopen Josef Seibel schoenen. Kijk maar eens bij de aanbiedingen van Josef Seibel schoenen bij onderstaande online schoenenwinkels om te zien wat er allemaal aan schoenen van dit topmerk in Nederland en BelgiĆ« te koop is tegen lage prijzen.

Hier koop je goedkoop Josef Seibel schoenen

Onderstaande online schoenenwinkels bieden Josef Seibel schoenen goedkoop aan.

Comfortabele goed ademende schoenen

Josef Seibel heeft een patent op het Airped voetbed dat er voor een belangrijk deel aan bijdraagt dat de Josef Seibel schoenen zo aangenaam lopen, de hele dag door! Deze voetbedden hebben een uniek ventilatiesysteem dat er voor zorgt dat het altijd fris blijft in de schoen. De geperforeerde leren zool en de volledig leren voering van de Josef Seibel schoenen zorgen voor een zeer goed voetklimaat.

Voor het maken van Josef Seibel schoenen en laarzen wordt uitsluitend gebruik gemaakt van leer van topkwaliteit. De productie van de schoenen gebeurt voor een groot deel met de hand waarbij van traditionele werkwijzen gebruik wordt gemaakt. Deze productie vindt grotendeels plaats in eigen Josef Seibel fabrieken in Europa.

Informatie Josef Seibel schoenen

Het schoenmerk Josef Seibel werd al in 1886 opgericht. Niet door Josef, maar door Carl-August Seibel. In eerste instantie maakte deze schoenmaker de schoenen aan huis, maar in 1907 werd de eerste Josef Seibel fabriek in gebruik genomen. In deze fabriek worden vandaag de dag nog steeds Josef Seibel schoenen gemaakt! Maar inmiddels zijn er meer fabrieken van dit Duitse schoenenmerk actief, in Duitsland, Hongarije en Roemeniƫ.

Sinds 2005 is Josef Seibel ook eigenaar van het comfortschoenenmerk Romika. Onder beide merknamen verkoopt de schoenfabrikant comfortschoenen van hoge kwaliteit.

Kijk bij bovenstaande aanbiedingen van Josef Seibel schoenen voor deze goede comfortschoenen tegen de laagste prijs.

Zie ook: Meer goede comfortschoenen

Onderwerpen:
Josef Seibel schoenen, damesschoenen, herenschoenen, comfortschoenen, dames, heren.