Het gebeurt niet vaak dat er een compleet nieuwe schoen wordt uitgevonden, maar Julian Hakes is daar aardig in geslaagd! Deze Brit kwam met een sandaal met hoge hak die volstrekt anders is dan wat er tot nu toe aan schoenen te koop is.

De Julian Hakes schoenen zien er spectaculair uit. Het zijn sandalen die uit één stuk gemaakt lijken te zijn. Sandalen uit één vloeiende vorm, en ze zijn gewoon in Nederland en België te koop. In meerdere kleuren en designs.

We hebben geen aanbevolen winkels in voor Julian Hakes schoenen in Nederland. Kijk bij de pumps tips voor leuke alternatieven.

Informatie Julian Hakes schoenen

Julian Hakes is een designer met een open geest. Een man die het gangbare ontwerp van schoenen los durft te laten en het met een open mind durft te bekijken.

Schoenen zoals wij die nu dragen zijn duizenden jaren geleden bedacht. In feite waren de sandalen zoals de oude Grieken en Romeinen deze droegen al de voorloper van onze moderne schoenen.

Maar de technieken die aan die schoenen vooraf gingen zijn niet te vergelijken met de technische mogelijkheden die we nu tot onze beschikking hebben.

Dus wat als we die Grieken en Romeinen loslaten? En gewoon de schoen helemaal opnieuw uitvinden? Dat krijgen we zoiets als Julian Hakes schoenen!

Heb je net zo’n open mind als Julian Hakes? Kijk dan eens bij de bovengenoemde Julian Hakes schoenen.

Één ding beloven we je, je aanwezigheid op een feest gaat niet ongemerkt voorbij als je Julian Hakes schoenen draagt!

En Julian Hikes heeft nog veel meer concepten in petto waarin zijn ideeën verder uitgewerkt zijn. Dus er staat ons nog veel te wachten!

Onderwerp:
Informatie Julian Hakes pumps, Julian Hakes schoenen dames.