De K-Swiss schoenen zijn voor oorsprong tennisschoenen, maar tegenwoordig maakt K-Swiss naast sportschoenen ook heel veel sneakers. Deze K-Swiss sneakers zijn sportieve  casual schoenen voor dagelijks gebruik. Maar de tennis-achtergrond is nog steeds te zien bij deze sneakers.

K-Swiss heeft naast sneakers ook andere sportieve schoenen in het assortiment zoals wandelschoenen en hardloopschoenen. Ook deze K-Swiss schoenen zien er heel sportief en mooi uit.

K-Swiss schoenen goedkoop online kopen

De kwaliteit van alle K-Swiss schoenen is uitstekend, en dat terwijl ze heel betaalbaar zijn. Kijk maar eens bij de aanbiedingen van K-Swiss schoenen bij de belangrijkste schoenenwinkels.

K-Swiss sneakers

Een groot deel van het aanbod aan K-Swiss schoenen bestaat uit sneakers. K-Swiss sneakers zijn sterke sneakers die tegen een stootje kunnen. Ook zijn dit schoenen die heel comfortabel zitten. Er zijn K-Swiss sneakers voor heren, dames en kinderen.

Bij alle hier boven genoemde winkels kun je K-Swiss sneakers tegen een lage prijs vinden. Het betreft sneakers die hun oorsprong hebben in de K-Swiss tennisschoenen, maar ook andere, meer modieuze en vernieuwende modellen.

Als je sneakers zoekt heb je bij de sneakers van K-Swiss een ruime keuze uit verschillende modellen en verschillende stijlen. Vooral het aanbod aan sportsneakers is zeer groot.

K-Swiss tennisschoenen

En dan zijn er natuurlijk de veelgeroemde K-Swiss tennisschoenen waarmee het voor K-Swiss allemaal begonnen is. De K-Swiss tennisschoenen vind je vooral bij de aanbiedingen van Bol.com hier boven, maar bij de tennisschoenen tips vind je nog veel meer goede tennisschoenen.

Informatie K-Swiss schoenen

Het merk schoenen K-Swiss werd in 1966 opgericht door twee sportende broers, Ernie en Kunst Brunner. De Brunners waren echter geen tennissers, zoals je zou verwachten, maar twee beroemde Zwitserse skiërs. Er is wel meer onlogisch aan K-Swiss schoenen. Deze sneakers en schoenen komen namelijk niet uit Zwitserland maar uit de Verenigde Staten (Los Angeles).

Pas toen de Zwitserse broers in Amerika gingen wonen gingen ze namelijk actief de tennissport beoefenen. Perfectionisten als ze waren ontwierpen ze al snel hun ideale tennisschoen. Deze leren tennisschoen werd de meest populaire tennisschoen in Amerika.

Later ging het merk schoenen K-Swiss zich steeds meer richten op sneakers. Elementen uit de ski-sport en skischoenen gingen daarmee steeds meer deel uitmaken van het design van de K-Swiss sneakers., die continue verbeterd en ontwikkeld werden.

K-Swiss sneakers zijn sneakers van een zeer hoge kwaliteit die gebruikt kunnen worden als outdoorschoen, als sportschoen en als schoen voor dagelijks gebruik. En er zijn niet veel schoenmerken die dat na kunnen zeggen.

Kijk bij bovengenoemde aanbiedingen van K-Swiss schoenen voor de mooiste K-Swiss sneakers, tennisschoenen en andere schoenen tegen de laagste prijs bij de voor K-Swiss schoenen aanbevolen schoenenwinkels in Nederland.
Zie ook
 
Onderwerpen:
K-Swiss schoenen, K-Swiss sneakers, K-Swiss sportschoenen, K-Swiss tennisschoenen.