K1X schoenen zijn prachtige casual schoenen. De meeste K1X schoenen zijn voor heren gemaakt, maar er is ook een beperkte collectie K1X damesschoenen. Kijk hier voor alle informatie over K1X schoenen en voor aanbiedingen van de schoenen van dit hippe streetwear merk.

K1X is een streetwear label van Munich, een Spaans schoenenmerk dat vooral bekend is om zijn hippe retro sneakers.

Het label K1X werd in 1993 opgericht. K1X onderscheidt zich prachtige sportieve schoenen die zijn geïnspireerd op de hiphop trends en het street-basketbal. Het zijn echte lifestyle schoenen. Kijk bij de aanbiedingen van K1X schoenen wat dit hippe streetwear merk allemaal aan schoenen te bieden heeft.

Hier koop je goedkoop K1X schoenen online

Kijk voor alle coole K1X sneakers, K1X booties en andere K1X schoenen bij de onderstaande beste online aanbieders van deze streetwear.

K1X sneakers en booties

Als label van Munich brengt K1X natuurlijk veel sneakers uit, maar hun collectie bevat ook schitterende booties. Aanvankelijk waren alle K1X schoenen herenschoenen, maar de collectie is de laatste tijd voorzichtig uitgebreid met damessneakers. Deze streetwear voor dames heeft dezelfde hippe uitstraling als de K1X schoenen voor heren en jongens.

Park Authority by K1X schoenen

Veel booties en hoge sneakers worden door K1X verkocht onder het label Park Authority by K1X.  Ook deze K1X schoenen vind je bij de eerder genoemde aanbevolen winkels voor K1X schoenen in Nederland.

Ook brengt K1X de laatste tijd modellen uit die zich beter lenen voor zakelijk gebruik. Het zijn fashionable veterschoenen die wat netter zijn zonder de kenmerkende streetwear-stijl van het merk K1X aan te tasten. Want in alle gevallen zijn K1X schoenen cool, casual en relaxed.

K1X weet deze streetwear stijl te koppelen aan een uitstekende kwaliteit en veel draagcomfort. De K1X sneakers zijn heerlijke schoenen om te dragen.

Kijk bij de hier boven genoemde aanbiedingen van K1X schoenen voor al deze prachtige streetwear sneakers en booties voor dames en heren.

Zie ook: Sneaker tips

Foto’s: K1X
Onderwerpen:
K1X booties, K1X schoenen, streetwear, K1X boots, dames, heren, K1X sneakers.