Kanjers schoenen zijn prachtige en gezonde kinderschoenen uit Nederland. Kanjers kinderschoenen worden gemaakt door Zandbergen Footwear, een bedrijf dat al tientallen jaren ervaring geeft met het ontwerpen en maken van goede kinderschoenen.

Kanjers schoenen zijn niet alleen mooi en uitstekend van kwaliteit, ze worden ook aangeboden tegen een heel betaalbare prijs.

Goedkoop Kanjers schoenen online kopen

Kijk maar eens bij de aanbiedingen van Kanjers schoenen bij de beste schoenenwinkels hier onder.

Deze online schoenenwinkels bieden Kanjers kinderschoenen tegen de laagste prijs aan en bieden veel keuze uit verschillende Kanjers schoenen en Kanjers laarzen. Zowel Kanjers jongensschoenen, als Kanjers meisjesschoenen.

KNJR schoenen

Bij de aanbieders van kinderschoenen kom je ook wel eens KNJR schoenen tegen. Een deel van de collectie Kanjers schoenen wordt namelijk aangeboden onder de naam KNJR. Dit zijn kinderschoenen in de grotere kindermaten (tot maat 39). Deze KNJR schoenen kun je ook bij de bovengenoemde aanbiedingen van Kanjers schoenen vinden.

Informatie Kanjers

Kanjers kinderschoenen zijn er zowel voor jongens als voor meisjes. Kanjers maakt werkelijk alle soorten jongensschoenen en meisjesschoenen. Er zijn bijvoorbeeld Kanjers laarzen, Kanjers sneakers,  Kanjers ballerina’s, slippers, booties en veel meer.

Het zijn gezonde schoenen voor kinderen van hoge kwaliteit. De bovenkant van de kinderschoenen is extra sterk gemaakt omdat kinderschoenen altijd veel te leiden hebben tijdens het spelen. De voering van Kanjers schoenen is altijd van leer zodat ze goed ademen en plezierig zitten. De zolen zijn stevig maar buigzaam, zodat ze heel fijn lopen.

Het bedrijf achter Kanjers schoenen is Zandbergen Footwear uit Bunschoten-Spakenburg. Zandbergen is onder andere ook de producent van de merken Don´t Disturb, Knur en Mim-pi. 

Kanjers schoenen zijn ook betaalbare kinderschoenen, gemaakt door een goede schoenfabrikant. Door tal van organisatorische maatregelen, die niet ten koste gaan van de kwaliteit, is de fabrikant er in geslaagd de kosten met 30 tot 40 procent te verlagen. Dit onder andere door lagere transportkosten en een beter voorraadbeheer. Hierdoor is men er in geslaagd een uniek goede prijs kwaliteit verhouding te bereiken.

Kijk voor alle Kanjers schoenen en Kanjers laarzen voor kinderen bij de bovengenoemde aanbiedingen van de beste winkels die Kanjers verkopen.

Zie ook: Meer tips kinderschoenen

Onderwerpen:
Kanjers schoenen, kinderschoenen, Kanjer schoenen, jongensschoenen, meisjesschoenen, KNJR schoenen, meisjes, jongens.