Keds is een legendarisch merk schoenen. Het was namelijk Keds die ooit de eerste sneakers op de markt bracht. En de Keds sneakers zijn nog steeds belangrijk voor de Amerikaanse schoenfabrikant. Maar er zijn ook andere soorten Keds schoenen zoals booties, veterschoenen en instappers. Alle Keds schoenen zijn damessneakers en andere damesschoenen.

Veel Keds sneakers voor dames zijn gemaakt van canvas. Dit zijn de kenmerkende Keds schoenen. Maar ook leren schoenen en leren booties maken deel uit van de collectie. Al deze Keds schoenen zijn comfortabel om te dragen, want ook dat is een kenmerk van keds schoenen.

Goedkoop Keds schoenen online kopen

Kijk bij de aanbiedingen van Keds schoenen bij de onderstaande beste winkels voor de schoenen van dit merk om te zien bij welke schoenenwinkels je goedkoop een paar mooie Keds schoenen kunt kopen.

Keds is min of meer gespecialiseerd in sneakers voor dames. Deze Keds sneakers voor dames vind je in vele modellen en uitvoeringen bij de bovengenoemde beste online verkooppunten van Keds schoenen.

Naast de Keds sneakers vind je er ook een meer bescheiden keuze uit andere Keds damesschoenen zoals Keds ballerina’s, instappers en veterschoenen.

Informatie Keds schoenen

In 1916 maakte Keds zijn eerste paar zachte schoenen van canvas met een rubberen zool die heel anders waren dan de harde stugge schoenen uit die tijd. In tegenstelling tot met die schoenen kon je met de Keds schoenen geruisloos lopen.

Daarom kreeg dit nieuwe soort schoenen de bijnaam sneakers (sluipers).

In 1916 kon Keds nog niet weten dat ze een revolutie op schoenengebied hadden ontketend. Sneakers zijn 100 jaar na dato één van de populairste (zo niet de allerpopulairste) schoensoorten en Keds is nog steeds een belangrijke producent van deze aangenaam te dragen schoenen als hebben ze veel andere merken voor moeten laten gaan.

Op zoek naar een paar mooie Keds schoenen tegen een lage prijs? Kijk dan bij de bovenstaande aanbiedingen van Keds schoenen.

Zie ook: Beste damessneakers


Onderwerpen:
Keds sneakers dames, damessneakers, Keds ballerina’s, damesschoenen, Keds schoenen dames.