Bij sommige merknamen weet je meteen wat je kunt verwachten. Bij Kentucky’s Western is dat het geval. Kentucky’s Western laarzen zijn stoere cowboylaarzen en motorlaarzen. Deze western laarzen zijn er voor dames en heren.

Of je nu houdt van de western-stijl of van de biker-stijl. Kentucky’s Western laarzen zijn ideale laarzen. Prachtig op te zien, comfortabel om te dragen en bijzonder goed van kwaliteit.

Stoere laarzen van hoge kwaliteit

Alle Kentucky’s Western laarzen zijn gemaakt van echt leer. Dat geldt voor zowel de voering als de toplaag van de laarzen. Hierdoor zijn Kentucky’s Western cowboylaarzen en motorlaarzen bijzonder goed in het afvoeren van vocht, en zijn ze soepel en comfortabel om te dragen. Je kunt op deze westernlaarzen en bikerboots de hele dag lopen. En hadden we al gezien dat ze er geweldig stoer uitzien?

Wat kosten Kentucky’s Western laarzen en waar koop je ze?

Kijk bij de aanbiedingen van Kentucky’s Western laarzen wat deze stoere cowboylaarzen en motorlaarzen voor dames en heren bij diverse winkels in Nederland en België kosten.

Hoe draag je Kentucky’s Western laarzen

De Kentucky’s Western cowboylaarzen in western-stijl zijn te combineren bij vele kledingstijlen. Natuurlijk bij een western-outfit, maar ze staan ook heel stoer bij een skinny, of draag ze onder een lage rok. De Kentucky’s Western motorlaarzen staan vooral prachtig onder een stoere jeans of een leren broek.

De stijl van Kentucky’s Western laarzen

De stijlen van de Kentucky’s Western laarzen lopen uiteen van laarsjes met een bescheiden western-lookof biker-look tot extravagante hoge laarzen in net echt lijkend pythonleer. Kentucky’s Western maakt geschikte laarzen voor iedereen die van stoere boots houdt. In het zwart en het bruin, maar bijvoorbeeld ook in het rood of roze. Prachtige ruige laarzen voor zowel mannen als vrouwen.
Kijk bij de bovenstaande aanbiedingen voor het aanbod aan Kentucky’s Western laarzen in Nederland en België.

Zie ook: Meer cowboylaarzen en western laarsjes