Kenzo is een Frans modemerk dat kleding en accessoires maakt voor dames, heren en kinderen. Onder dit grote en brede mode-aanbod bevindt ook een kleine collectie schoenen. Deze is echter zeer de moeite waard.

De collectie Kenzo schoenen bestaat vooral uit sneakers, espadrilles en moccasons, maar ook uit laarzen, muiltjes en sandalen. Kijk hier voor het aanbiedingen Kenzo schoenen in Nederland. Je kunt daar ook doorklikken naar aanbiedingen van alle Kenzo mode!

Informatie Kenzo schoenen en mode

Het modemerk Kenzo heeft zijn naam te danken aan de Japanse modedesigner Kenzo Takada die het merk in 1970 in Parijs heeft opgericht. Takanda maakte naam door Japanse en Franse stijlen te combineren tot unieke mode.

Aanvankelijk verkocht Kenzo via een eigen winkel met de hand gemaakte dameskleding, maar het merk groeide snel.In 1983 kwam de eerste Kenzo herenkleding op de markt, gevolgd door Kenzo kinderkleding. In 1987 breide het merk zich uit naar woonaccessoires. Sinds 1993 is het modelabel Kenzo eigendom van het eveneens Franse modehuis LVMH (Mo√ęt Hennessy Louis Vuitton SE).

Kenzo maakt veterschoenen, veterlaarsjes, sneakers, slippers, sandalen, espadrilles, enkellaarsjes en comfortschoenen voor dames en heren.

Kijk bij het bovenstaande aanbod voor alle Kenzo schoenen en andere mode en de prijzen.

Foto’s: Kenzo

Onderwerpen:
Kenzo schoenen, dames, heren, Kenzo laarsjes, damesschoenen.