Khrio is een Italiaans merk damesschoenen. Khrio schoenen en laarzen zijn mooi en stijlvol, zacht en vrouwelijk. Echt Italiaans!  De kwaliteit van Khrio schoenen en laarzen is prima en het Italiaanse merk biedt heel veel keuze uit mooie modellen.

Ballerina’s, booties, lange laarzen, sandalen, sneakers of pumps, Khrio maakt alle soorten damesschoenen en dameslaarzen. In prachtige designs, van mooie materialen en zoals kalfsleer met een zeer goede pasvorm.

De beste winkels voor Khrio schoenen en laarzen

Kijk bij de aanbiedingen van onderstaande winkels. Deze online winkels zijn de beste verkooppunten van Khirio schoenen, met het beste assortiment en de laagste prijzen.

Stijlvolle damesschoenen

Khrio schoenen zijn echt stijlvolle Italiaanse damesschoenen. Kijk bijvoorbeeld maar eens naar de pumps en sandalen. Dit zijn heel vrouwelijke schoenen met een origineel design. Schoenen die anders zijn dan schoenen van andere merken, schoenen waarmee je op een gunstige manier opvalt. Stijl en casual worden door Khrio op een perfecte manier gecombineerd en gekoppeld aan een hoog draagcomfort.

Khrio schoenen en Khrio laarzen worden in de Italiaanse Marche regio geproduceerd door de schoenenfabrikant Alfiere. Deze Italiaanse schoenmaker is partner van het universitaire Eco-Designers programma dat wertk aan milieuvriendelijke productietechnieken.

En Khrio schoenen zijn ook kwaliteitsschoenen. Het zijn schoenen en laarzen waarvan je jaren en jaren plezier hebt. Tijdloos en sterk. En heerlijke schoenen om te dragen.

Kijk bij bovenstaande winkels voor deze schoenen, laarsjes en laarzen tegen de laagste prijs.

Foto’s: Khrio

Onderwerpen:
Khrio damesschoenen, Khrio dameslaarzen en dameslaarsjes, Khrio laarzen voor dames.