Kickers is een Frans merk schoenen dat in Nederland vooral bekend is om zijn Kickers kinderschoenen en babyschoenen. Maar Kickers is van huis uit geen merk voor kinderschoenen, en heeft dan ook een enorme collectie schoenen en laarzen voor dames en heren. En dit aanbod aan herenschoenen en damesschoenen neemt alleen maar toe.

Zo kunnen de kleine meisjes van vroeger, die toen op Kickers kinderschoenen liepen, nu de show stelen met mooie Kickers damesschoenen of dameslaarzen.

Maar natuurlijk maakt Kickers ook nog steeds heel veel kinderschoenen voor jongens en meisjes. Daaronder bevinden zich nog steeds de klassieke Kickers laarzen met grappig gekleurde veters.

Kijk hier voor aanbiedingen van Kickers schoenen en laarzen

Kijk hieronder voor alle aanbiedingen van Kickers schoenen (voor kinderen en volwassenen) bij de beste winkels om Kickers te kopen. Deze winkels hebben het beste aanbod en hanteren de aantrekkelijkste prijzen:

Bij Bol.com vind je alleen de Kickers kinderschoenen en Kickers babyschoenen. Bij de andere winkels kun je ook terecht voor de Kickers schoenen voor volwassenen.

Informatie Kickers schoenen

De geschiedenis van Kickers gaat terug tot 1968 als ontwerper Daniel Raufast zich laat inspireren door een poster van de musical Hair. Deze filmposter vormde de inspiratiebron voor zijn schoenen.

Zijn eerste schoen was een schoen in jeansstijl. Deze Kickers schoenen waren begin jaren 70 bedoeld voor jongeren.Het waren echte schoenen in hippie-stijl, comfortabel om te dragen en schoenen die geen onderhoud nodig hebben. Ook maakt Kickers in de hippie jaren vele bonte schoenen gemaakt van natuurlijke materialen.

Kickers kinderschoenen

Later worden de kinderschoenen van Kickers steeds belangrijker. Heel kenmerkend voor de Kickers kinderschoenen zijn de stippen op de zool. Een groene stip rechts, een rode stip links. Lekker makkelijk bij het aantrekken!

Kickers maakt nog steeds vele kinderschoenen. Zowel meisjesschoenen als jongensschoenen. Er zijn Kickers kinderschoenen in vele soorten en modellen. Met klittenband, kinderschoenen met veters en instappers. Van laarzen tot slippers, en alles daartussen.

Kickers schoenen voor volwassenen

Naast kinderschoenen maakt Kickers ook herenschoenen, en vooral heel veel damesschoenen en dameslaarzen. Ook voor volwassenen zijn er Kickers schoenen in de meest uiteenlopende modellen. Voor de zomer en voor de winter.

Kijk voor alle Kickers schoenen in Nederland bij de eerder genoemde aanbevolen winkels voor dit merk schoenen. 
 
Onderwerpen
Kickers kinderschoenen, Kickers dames, heren, Kickers babyschoenen, jongens, meisjes.