Hier kijken we naar drie heel verschillende Puma sneakers uit hun herfst- en wintercollectie sneakers. Het zijn meerdere series sportieve sneakers in heel diverse stijlen.

Kijk bij de aanbiedingen van Puma sneakers waar je deze sneakers (en nog veel meer mooie Puma schoenen) voordelig kunt aanschaffen.

Puma Blaze Swift Tech sneakers

De Puma Blaze Swift Tech sneakers zijn er in twee versies. Namelijk geheel zwart (foto hierboven) en geheel wit. Deze Puma sneakers ogen zeer futuristisch. Dit komt vooral door de hi-tech ogende disc-sluiting. Het futuristische design komt vooral tot zijn recht als de Blaze Swift Tech schoenen zwart zijn. De witte Puma Blaze Swift Tech sneakers zijn een stuk minder futuristisch om te zien.

Geheel in het wit vinden we deze Puma’s een beetje flets ogen. Vooral…. wit. Kleurloos.

Puma Trinomic sneakers

Minder futuristisch maar heel mooi zijn de op hardloopschoenen gebaseerde Puma sneakers uit de Trinomic serie. De kleuren van deze serie zijn heel divers, maar we zien er vooral veel mooie herfstkleuren tussen. Hieronder zie je enkele van deze Puma Trinomic sneakers.

Puma Court Star Leather sneakers

Op tennisschoenen gebaseerd zijn de Puma Court Star Leather sneakers. Let bij deze schoenen vooral eens op het geperforeerde logo. De veters zijn evenals de schoen wit, maar om ze toch iets te laten afsteken zijn ze voorzien van een goudkleurige tip. Hoewel de Puma Court Star schoenen er als tennisschoenen uitzien zijn het toch echt sneakers, schoenen die je gewoon op straat draagt.

Kijk bij de bovengenoemde aanbiedingen waar je al deze Puma sneakers goedkoop kunt kopen.

Onderwerpen:
Puma sneakers, winter, herfst, najaar, collectie.