Killtec schoenen zijn outdoorschoenen van goede kwaliteit uit Duitsland. Killtec maakt wandelschoenen, snowboots, hardloopschoenen en andere sportschoenen.

Hier koop je goedkoop Killtec schoenen en kleding

Killtec schoenen en laarzen zijn over het algemeen goedkoper dan de wandelschoenen, outdoorschoenen en snowboots van de meeste andere concurrerende fabrikanten van outdoorschoenen en sportschoenen. Kijk maar bij de aanbiedingen van Killtec schoenen bij onderstaande beste aanbieders voor alle prijzen en modellen.

Informatie Killtec schoenen en laarzen

Killtec is in 1981 opgericht door Günther Killer. Aanvankelijk maakte Killtec sportschoenen en outdoorschoenen maar al snel kwam daar ook outdoor kleding bij. In enkele jaren groeide Killtec uit tot een bekende naam in de wereld van de sportkleding. Vooral in Duitsland is Killtec een bekend outdoormerk.

De Killtec schoenen en outdoorkleding is in meer dan 30 landen te koop. Het bedrijf is nog steeds in handen van de familie. De zonen van Günther Killer staan nu aan de leiding.

Hoewel Killtec in het noorden van Duitsland gevestigd is (regio Hamburg) omvat de collectie Killtec laarzen, schoenen en sportkleding veel wintersportmode.

Kijk voor alle Killtec schoenen en Killtec mode in Nederland bij de bovenaan genoemde aanbevolen winkels.

Onderwerpen:
Killtec schoenen, Killtec laarzen, Killtec mode, Killtec outdoor kleding.