Smile & Love is dit jaar het thema van de zomercollectie van het kinderschoenenmerk Shoesme. En de Shoesme kinderschoenen voor de zomer zijn al net zo zomers als dit thema. Met vrolijke kleuren en prints, zomerse materialen en ludieke accenten.

We zien bij de Shoesme schoenen veel vrolijk zomerse bloemenprints en jungleprints en ook de materialen zijn materialen voor de zomer zoals canvas en nylon.

>>> TIP: Kijk bij de aanbiedingen van Shoesme schoenen om de collectie Shoesme kinderschoenen bij de Nederlandse winkels te zien.

Bekijk hierboven de video
 

Handgeverfde prints, felle neonkleuren en mooie metallics zien we veel bij de schoenen in de zomercollectie van deze Nederlandse specialist in kinderschoenen.

Super hip zijn de details als gekleurde zolen, smiley patches en neon-schelpjes. Dit zijn schoenen waar de doelgroep dol op is. Kinderschoenen die kinderen graag dragen.

 

Mooie kinderschoenen van goede kwaliteit

Shoesme kinderschoenen staan bekend om hun goede kwaliteit. Ze zijn gemaakt van hoogwaardige materialen en bieden veel loopcomfort en een perfecte pasvorm. Er wordt veel aandacht besteed aan stevigheid en ondersteuning, Belangrijke eigenschappen bij schoenen die door kinderen in de groei gedragen worden.

Kijk bij de boven genoemde aanbiedingen voor de Shoesme schoenen bij de belangrijkste Nederlandse schoenenwinkels.

Zie ook: Kinderschoenen aanbiedingen en tips

Onderwerp:
Kijk hier naar de video presentatie van Shoesme zomerschoenen. Met Shoesme kinderschoenen voor de zomer.

Video: Shoesme