Kinderen en jonge tieners lopen graag op sneakers. En terecht, want geen ander soort schoen zorgt voor zo’n ideale mix van draagcomfort en een hippe sportieve look. Daarom kijken we hier naar de beste kindersneakers. De coolste sneakers voor meisjes en jongens.

Klik hieronder op de merknaam voor meer informatie en aanbiedingen van de schoenen van dat merk. Of klik op aanbiedingen kinderschoenen voor het goedkope aanbod aan kinderschoenen bij alle goede Nederlandse winkels online.

Converse kindersneakers

Met Converse sneakers aan je voeten ben je helemaal hip, en dan met name met de Converse All Stars. Best verwonderlijk eigenlijk met deze gympen waarvan de geschiedenis terug gaat tot 2015. Toen droeg de basketbalspeler Chuck Taylor deze sportieve schoenen voor het eerst. De geschiedenis van de Converse All Star sneakers gaat dus al meer dan een eeuw terug. En nog steeds dragen kinderen en tieners deze Amerikaanse basketbal sneakers massaal. De keuze uit Converse kindersneakers is dan ook groot. De Converse All Star sneakers zijn er als hoge sneakers en als lage sneakers en in vele kleuren.
Meer informatie en aanbiedingen Converse sneakers

Vans sneakers kinderen

Nog zo’n hip schoenenmerk dat prachtige kindersneakers maakt. Vans is een Amerikaans merk schoenen dat in de jaren zijn grootste klant had aan het Amerikaanse leger. De stoere reputatie die daaruit voortkwam en de sterke schoenen die Vans voor het leger maakte zorgde ervoor dat Vans in de skateboardscene populair werd. Hiermee was Vans één van de eerste echte streetwear merken. Vandaag de dag maakt Vans nog steeds schoenen van heel hoge kwaliteit, maar ook met een moderne hippe uitstraling. Niet voor niet is Vans zo populair bij de jeugd. Kies hieronder uit de vele Vans kindersneakers die bij de belangrijkste Nederlandse schoenenwinkels te koop zijn.
Meer informatie en aanbiedingen Vans sneakers

Nike kindersneakers

Een ander groot schoenenmerk met een goede, sportieve en coole reputatie is natuurlijk Nike. Dit sportmerk staat bekend om zijn goede en comfortabele sneakers. Nike maakt vele legendarische sneakers zoals de comfortabel lopende Nike Air schoenen. En natuurlijk heeft Nike ook veel van deze sneakers als kindersneakers in zijn collectie. Nike is een schoenmerk dat een sportief uiterlijk, een ijzersterke reputatie en hoge kwaliteit en draagcomfort weet te combineren tot betaalbare sneakers. Ook voor kinderen en jongeren!
Meer informatie en aanbiedingen Nike sneakers

Adidas kindersneakers

Amerikaanse sneakers zijn populair bij de jeugd, maar natuurlijk komen er ook goede kindersneakers uit Europa. Vooral Adidas maakt heel veel goede sneakers voor meisjes en jongens. Adidas is één van de sportiefste (zo niet allersportiefste) schoenmerken ter wereld. Op schoenengebied maken ze naast sportschoenen ook heel veel sneakers en andere casual schoenen. De keuze uit Adidas kindersneakers is enorm, zowel meisjes als jongens kunnen kiezen uit een enorme collectie modellen, kleuren en prints.
Meer informatie en aanbiedingen Adidas sneakers

New Balance kindersneakers

Sterk in opkomst, ook bij de kindersneakers, zijn de New Balance sneakers. Dit heeft alles te maken met de kwaliteit van deze schoenen want aan reclame en sportsponsoring doet New Balance nauwelijks. Dat het merk toch zo’n grote en goede reputatie heeft weten te behalen is dus een teken van de hoge kwaliteit dat dit Amerikaans/Britse schoenmerk levert. New Balance komt voor uit de hardloopwereld en maakt dus vooral hardloopschoenen en sportschoenen, maar ook uitstekende sneakers waaronder de goede New Balance kindersneakers.
Meer informatie en aanbiedingen New Balance sneakers

British Knights sneakers voor kinderen

Ook het Amerikaanse (!) British Knights (BK) maakt heel coole sneakers voor zowel volwassenen als kinderen. Bij tieners, jongens en meisjes zijn deze streetwear sneakers bijzonder populair. BK sneakers zijn sportief en modieus tegelijk. Sneakers met een coole uitstraling.
Meer informatie en aanbiedingen BK sneakers

Meer goede merken kindersneakers

En zo zijn er natuurlijk nog veel meer goede merken voor kindersneakers. Zowel grote sneakermerken als goede verantwoorde sneakers die gemaakt worden door de gespecialiseerde fabrikanten van kinderschoenen. Hieronder vind je nog meer goede merken voor kindersneakers, onderverdeeld in jongensneakers en meisjessneakers.

Zie verder

Onderwerpen:

Beste sneakers kinderen, goede merken, jongenssneakers, sneakers jongens, meisjessneakers, sneakers meisjes, goede kwaliteit, beste kindersneakers.