Kinner schoenen (of Kinner Italia schoenen zoals ze officieel heten) zijn sneakers die hun oorsprong vinden in rugbyschoenen.

Dat is weer eens wat anders dan sneakers die zijn afgeleid van tennisschoenen, basketballschoenen, voetbalschoenen of hardloopschoenen, wat bij de meeste andere merken het geval is.

Kinner Italia schoenen zijn daarmee andere sneakers dan de gemiddelde sneaker. Ze zijn sportief en casual maar ook stoer en veel modieuzer dan andere sneakers. Kinner sneakers zijn er in tal van kleurstellingen, maar bruin en blauw zijn kleuren die in de collectie de overhand hebben.

De schoenen van Kinner Italia zijn helaas niet meer te koop. Kijk bij de beste sneakers voor heren voor de beste alternatieven.

Kinner schoenen zien er modieuzer uit dan de sneakers van andere merken. Mannen kunnnen Kinner sneakers gerust onder nette kleding dragen. Kinner schoenen tonen heel gekleed en verzorgd. Je ziet de hoge kwaliteit echt aan Kinner schoenen af. Het zijn prachtige leren schoenen die heel fraai afsteken tegen de witte zool. Echt heel modieuze herenschoenen.

Wie mooie modieuze sneakers zoekt moet vooral eens naar de schoenen van Kinner Italia kijken.