Kobra schoenen zijn modieuze met de hand gemaakte Italiaanse damesschoenen. Kobra schoenen hebben een unieke vormgeving en uitstraling. De stijl is modern, eigenzinnig en stoer. De schoenen worden gekenmerkt door bijzondere leerfinishes en door gedetailleerde handgemaakte decoraties.

Maar bij Kobra schoenen draait het niet alleen om het uiterlijk. Het prachtige en originele uiterlijk wordt gecombineerd met een hoge kwaliteit en een aangenaam draagcomfort. Deze damesschoenen zijn een product van traditioneel Italiaans vakmanschap.

>>> TIP: Kobra schoenen zijn in Nederland voordelig online te koop bij onderstaande winkels:


Informatie Kobra schoenen

Het schoenenmerk Kobra is in 2004 opgericht door de Italiaanse vrienden Alessio Beni en Maurizio Ardito. De schoenen worden gemaakt in de Ardito Shoe Factory, in Cava dei Tirreni, dicht bij de kust van Amalfi. Alleen vakmensen mogen daar aan de schoenen komen. De productie vindt met de hand plaats zodat ieder paar Kobra schoenen uniek is en een persoonlijk tintje van de schoenmaker meekrijgt.

De collectie Kobra schoenen omvat veel laarsjes in western stijl, kunstzinnig, en vaak met een slangenprint. Het merk heet niet voor niets Kobra.

Kijk bij bovenstaande winkels voor alle mogelijkheden en prijzen van Kobra schoenen in Nederland.