Koel4Kids (vaak fout geschreven als Koel for kids of Cool for Kids) is een Nederlands merk schoenen uit Den Haag dat zoals de naam al beloofd heel coole kinderschoenen maakt. Koel4Kids schoenen en laarzen zijn er voor jongens en meisjes. Tevens heeft de fabrikant onder de naam Koel4Women ook een kleiner assortiment laarzen voor dames.

Waar koop je Koel4Kids schoenen?

Koel4Kids schoenen worden door diverse grote schoenenwinkels en winkels met kinderkleding aangeboden. Kijk bij de aanbiedingen van Koel4Kids schoenen bij onderstaande webshops bij welke winkels je nu goedkoop Koel4Kids schoenen kunt kopen.

Dit zijn de beste aanbieders van Koel4Kids kinderschoenen voor meisjes en jongens:

Bij de bovenstaande webwinkels vind je de mooiste Koel4Kids jongensschoenen en Koel4Kids meisjesschoenen tegen de laagste prijzen, met heel veel keuze uit mooie kinderschoenen.

Informatie Koel4Kids schoenen

In 2006 hebben Heidy van Elk en Vanessa Wijsmuller het schoenmerk Koel4Kids opgericht met als doel het maken en verkopen van betaalbare kinderschoenen van hoogwaardige kwaliteit en een verfrissend uiterlijk. Al deze Koel schoenen worden in Europa ontworpen en met de hand in Zuid Europa gemaakt.

Daarbij wordt uitsluitend gebruik gemaakt van goede materialen zoals echt leer terwijl de zolen gemaakt worden van rubber en synthetisch crêpe.

Koel4Kids schoenen zijn niet alleen in Nederland te koop, maar onder andere ook in België, Zweden en zelfs Amerika.

Koel4Kids meisjeslaarzen en meisjesschoenen

Koel4Kids maakt kinderschoenen voor meisjes en jongens in vele modellen. Heel populair zijn de Koel4Kids meisjeslaarzen. Het gaat daarbij vooral om korte en middelhoge laarzen met een hippe maar nonchalante uitstraling.

Ook hoge laarzen, ballerina’s en sandalen zitten in het assortiment Koel4Kids schoenen voor meisjes. Koel4Kids sandalen zijn erg populair in de zomer.

Koel4Kids jongenslaarzen en jongensschoenen

Ook voor jongens maakt Koel4Kids veel laarzen. Het zijn stoere leren laarzen, meestal bruin van kleur. Voor jongens zijn er ook sneakers en klittenband-schoenen.

Koel4Kids babyschoenen

Voor de baby heeft Koel4Kids een mooie collectie Koel4Kids babyschoentjes. Met leuke babysandalen en schattige babysneakers. Leuke schoenen voor de baby.

Cool for kids

Slechts weinig namen worden zo vaak fout geschreven als dat van het merk schoenen Koel4Kids. Ook Kool for kids, Cool4kids, Kool 4 Kids en Cool for kids kom je vaak tegen. 

Kijk bij de bovenaan genoemde aanbiedingen van Koel4Kids schoenen waar je al deze mooie kinderschoenen en kinderlaarzen goedkoop kunt kopen.

Zie ook: Meer beste kinderschoenen

Foto: Koel4Kids

Onderwerpen:
Kijk hier voor Koel4Kids schoenen (Koel schoenen). De leukste Koel4Kids schoenen zoals sandalen, enkellaarsjes, sneakers en andere Koel4Kids kinderschoenen voor jongen, meisje of baby.