Schoenen met kurken zolen is iets dat we veel terugzien in de collecties voor voorjaar en zomer. Zolen van kurk zijn niet alleen heel functioneel (want kurk is heel schokabsorberend en veerkrachtig), maar kurken zolen zien er ook heel mooi uit onder een schoen.

Zomers, zacht en natuurlijk. Dat is de uitstraling van zolen van kurk. We zien ze onder sandalen, onder sneakers, onder slippers, maar ook onder veel andere zomerschoenen.

Kijk bij de schoenen met kurk naar het aanbod van schoenen met een kurken zool in tal van modellen en van van merken.

Je treft daar alle soorten schoenen aan. Voor vrouwen, voor mannen en voor kinderen. Jongens en meisjes. Sandalen, slippers en sneakers, maar ook laarzen, veterschoenen en pumps. Veel casual schoenen, maar ook voor het net.

Sneakers met kurk

Trendy zijn de sneakers met kurken zool. Toms, Tango, Woden, Yellow Cab, Djinns, Tamaris, Jack & Jones, het is maar een greep uit de merken die mooie sneakers met kurk maken. In bovenstaand overzicht kom je al deze schoenmerken, en vele andere, tegen.

Slippers en sandalen met kurk

De slippers en sandalen met kurken zool zijn al meer ingevoerd. Iedereen kent de Birkenstocks met hun zolen van kurk, en voor dames zijn er ook hoge sandalen met sleehakken van kurk. In het bovenstaand overzicht kom je al deze kurken schoenen tegen.

Kijk bij het bovengenoemde overzicht voor honderden schoenen met kurk.


Onderwerpen:
Schoenen kurk, schoenen met kurken zool, zool van kurk.