Kwots schoenen zijn heel bijzondere sneakers en slippers uit Parijs. Luxe, maar ook hip en brutaal. Dat brutale van Knots schoenen zit hem in de teksten die op deze Kwots slippers en Kwots sneakers te vinden zijn.

Op de hiel van iedere Kwots sneaker staat een woord. Samen met de andere schoen uit het paar vormt dit woord een combinatie. Enkele voorbeelden Hang Over, Love Hate, Bad Girl, Shut Up, Less More, The End, Blah Blah, All Day en zelfs Fuck You. Het aantal varianten is enorm.

Daarnaast is Kwots later ook slippers met deze teksten gaan maken en sneakers waarop de teksten voorop de sneaker te vinden zijn.

Hier koop je goedkoop Kwots sneakers online

Kijk bij bovenstaande winkels voor de sneakers en slippers van Kwots. Het aanbod aan Kwots schoenen wordt steeds groter en breder.

Kwots sneakers: Minimalistisch maar stijlvol

De Knots sneakers zelf zijn vormgegeven in een eenvoudige minimalistische stijl. Ze zijn uitgevoerd in basis kleuren als wit, zwart en donkerblauw, maar ze zijn wel van zeer hoge kwaliteit. Gemaakt van leer en andere heel goede materialen, en voorzien van een stevige witte zool.

Kwots slippers

Na de Kwots sneakers volgde de Kwots slippers. Ook deze Kwots schoenen zijn voorzien van leuke teksten. Deze badslippers met tekst zijn er voor dames en heren.

Kwots schoenen in Nederland

Kwots sneakers en Kwots slippers zijn nog maar beperkt in Nederland te koop, maar diverse winkels verkopen deze opmerkelijke Kwots schoenen.

Kijk hierboven voor de aanbiedingen van Kwots schoenen in Nederland.

Onderwerpen
Kwots sneakers met test, Kwots sandalen met teksten in Nederland kopen.