La Sportiva is een Italiaans schoenenmerk dat helemaal in bergschoenen gespecialiseerd is. La Sportiva schoenen zijn vooral gericht op hikers, bergbeklimmers en backpackers. Ze maken ook hardloopschoenen, maar ook die sportschoenen zijn gericht op gebruik in bergachtig gebied.

La Sportiva schoenen hebben een hedendaags design en zijn gemaakt van hoogwaardige materialen. Een hoge kwaliteit en een perfecte afwerking kenmerken deze schoenen. Het zijn goede veilige schoenen die op elk terrein en tijdens elke activiteit een goede grip hebben.

Hoewel Nederland een land zonder bergen is, is de volledige collectie La Sportiva schoenen ook hier te koop. Kijk bij het aanbod aan La Sportiva schoenen voor deze bergschoenen van hoge kwaliteit.

Informatie La Sportiva

La Sportiva is een oud Italiaans schoenenmerk dat al in 1928 is opgericht. In die tijd maakte ze nog houten klompen en lederen werklaarzen voor bosarbeiders en boeren in de omgeving. Inmiddels is de aandacht verlegd naar bergschoenen. Tegenwoordig zijn La Sportiva schoenen gericht op sportieve bezigheden in de bergen zoals wandelen, hardlopen en klimmen. Daarnaast maken ze ook de bijbehorende outdoor-kleding.

De fabriek waar La Sportiva schoenen worden gemaakt is te vinden in Val di Fiemme in de Italiaanse Dolomieten. Sinds 1998 werkt La Sportiva samen met een andere grote naam op outdoor gebied, namelijk The North Face.

La Sportiva doet veel aan ontwikkeling van bergschoenen. Niet voor niets is “Passie voor inovatie” de slogan van dit outdoormerk.

Kijk bij het bovenstaande aanbod aan La Sportiva schoenen voor alle modellen en prijzen van deze bergschoenen.

Zie ook: Meer wandelschoenen en bergschoenen

Onderwerpen:
La Sportiva bergschoenen, La Sportiva wandelschoenen bergen, klimschoenen.


Productselectie: Bol.com